:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, May 10, 2012

baju pureen brand

assalamualaikum

dari pureen warehouse sale...


eh tak pergi lah...kirim ng aunty syima jewwww..

terima kasih aunty syima.  aunty siap bagi baby U toys lagi....

terima kasih aunty syima sebab berjaya dapatkan hooded towel gambar miau...

mama tite suke sangat tau....mama yg over tau. 

belek belek baju anak, banyak juga baju yg ada gambar kucing.  topi, towel pun ada.  nasib lah ayah baby ni faham sgt perangai mama baby.  layankan je.

baju baju ni semua dah basuh.  bagus kan mama tite...hewhewhew...

cuma belum masuk beg ke hospital je.  haaa tu not good.  by the this time, dah kena prepare kan beg tu kan...nanti mama buat ye....

bila belek belek, banyak baju baby brand pureen je.  brand lain like anakku etc sikit lah.  sebab hari tu chat ng cheyah dia dah pesan, kalau newborn, better beli pureen sebab kain dia lembut dan sesuai dengan newborn.  so first time cari baju baby hari tu pun, bila pegang baju pureen, memang lembut.  in fact, hari tu pegang baju lubang lubang brand disney yg mahal tu, pureen punya still lembut gila....

okaylah baby.  nanti dah besar sikit, baru mama belikan baju brand lain ye.  sementara kamu baby lagi ni, pakai pureen tau. bagus untuk kulit kamu yg fragile tu.  hehe...



8 comments:

Hunny Kitty said...

hehehe comel je~

Gadis said...

comelll..

siap ader miau2..lgi bertmbh comel..

veesakura said...

nak hooded towel tu jugakkk. meroyan dahniiii. hehehe

Nadya Zahid said...

lembut eh?nak cari pureen gak ler...hehehheeh :)
towel tu comeyyyyyy

Shakina Farhan said...

yeah..pureen sesuai utk newborn eh..tak sia2 kirim dekat pureen wholesale..hehe..brand lain beli time dah besar sikit kan..

Syima Syaz said...

aloh aloh...baby dlm perut pandai bercakap....hehehe

ha ah kawan2 NB baby sgt sesuai pakai pureen.lagi pun design annakku dah takde yg cantik la...ke kena carik kat sogo? =P

aTy _faRed~ said...

material pureen elok..saye ade banyak..so far..baju die tak panas n selesa...:)

e.t.t.y said...

kan. kalau pergi mana mana, baju pureen dulu diterjah. cuma takde pattern terbaru je. tu yg boring.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails