:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, May 3, 2012

11...sebelas bulan

assalamualaikum,


harini genap 11 bulan bernikah. 3hb mei. bulan depan 3hb june, genap setahun. time flies. terasa baru je ktorg gaduh gaduh nk buat wedding preparation.  bila baca balik entry may 2011, haha kelakar lah pulak.  dengan cuak tahap gaban time tu, dengan perang besar sampai tak jadi kawin [oh yang ni tak pernah cite kt blog rasanya, org org terdekat je tau].  counting another 30days...


bulan may ni best sebb birthday aku.  yipeeeeee....last year ada suprise celebration dari tunang.  tahun ni apa pulak tak tau.  harap harap wishlist ku tergapai dengan cemerlang.  my wishlist tau, bukan baby's wishlist.  i hope soo....




i love u husband.

walaupun sekarang asyik gaduh pasal nk panggil papa ke ayah ke...i tetap sayang kt u sama macam dulu dulu.

selamat ulangbulan ke 11.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails