:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, June 5, 2013

when umar raihan turns 1yo next week

assalamualaikum

kitaorang tak plan nk buat party untuk anak.  aku pun lupa nk menyimpan, so memang tak delah kan.  untuk kawan kawan kt taska pun, tak tau nk buat camne....tp umar selalu dapat goodies dari kawan kawan.  malu mama.  mungkin adalah sikit buah tangan untuk kawan kawan dan cikgu kt taska tu.  kena bincang dengan suami.

cuma mama teringin sangat nk buat ni....

malas nk upload gambar.  letak link je lah.  kalau rajin tekan, tak rajin takpe.

http://mojosavings.com/diy-salt-dough-footprint-keepsakes/

masa lahir tu tak teringat pun nk buat gini.  so setahun ni make sure buat. dan kena buat tiap tiap tahun.  cuma bila adik umar keluar nanti, mama cuba untuk masa adik baby lagi.  senang je.  lagi senang beli ready kit tu.  hahahahah

http://www.modernparentsmessykids.com/2011/08/we-tried-it-diy-edible-fingerpaints.html

yang ni pun tetiba macam comel gila...tp ni tengok lah dulu.

cuma yg pasti, buat footprint tu je. 

4 comments:

ctmah said...

ok comel..sila buat ye etty.
adik umar next year kan..eh eh :p

hayati hashim said...

Bila adik umar raihan.bila?? Hihi
comei et. I ada buat footprint tp pki stampad jekk..haha. pastu frame.

CikNaa said...

sumpah kiut! hai terlepas dah afiq nk buat..

SweetLikeWhat said...

comel sangat...harus buat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails