:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, November 8, 2010

arghhh dah start tak boleh tidur...

hello hello

betul wey. tak perasan ke sekarang hari hari ada entry baru...wuuu, tu tandanya, aku takde tempat nk mengadu....haaaa, nk menangis.....!!!

tension sangat.....

nk bercerita dengan kawan office, macam tak best. nk bercerita dengan mak pun, macam segan segan alam. nk bercerita dengan kakak, takde kakak. nk bercerita dengan adik adik, jangan harap dorang nk layan kau. nk cerita dengan najib...hmmm faham faham sendiri sudaaaaa....faham tak perasaan tension tu camne...???

maka, blog ni je yg sudi menadah telinga.......


takde motif pun letak baju ni. cuma cantik.

banyak lagi tak setel. even benda benda penting pun, belum ambil pusing. patut sekarang, dah berbincang betul betul pasal date, budget. tp takde pun.

pastu, dah start tak boleh tidur, penat nk fikir macam macam tau....


tension.

faham tak?

tension tu kueh apa???

faham tak??

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

aduhai kesiannya.
takpe pening utk majlis seumo idop.
tapie...pening kan..
kad kawin, jemputan, tarikh, budget, nake-up, photographer.
semua tue nak booking awal 3 bulan.

Farfar said...

ko nak kawen ke betunang? boleh tak ketinggalan?

ettymelladikboy said...

lin - betulllllll.....bila anta quotation, semua dah kena booking. arghhh, bertambah betul...

fara - eh kau...tu lah....tak pasang ^decoder^ eh? haha. kawen terus..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails