:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, November 11, 2010

sikit sikit, lama lama jadi bukit.

hello hello

mak etty's wishlist....since the boys sudah dineuter, lega sket dari segi perbelanjaan khas. so boleh beli lain sket sket. nk beli sekali banyak, gaji aku tak banyak. nasib...kedekut punya boss. haha..tetttt...

nov's salary - skin product. kena repair dari sekarang....any suggestion. hari tu kt blog sharz, dia try product vichy. tp kan aku dah bagitau korang, apa yg org lain pakai, aku tak boleh pakai. haha. gedik sket muka aku ni. tu yg tumbuh byk sgt jerawat tu. insyaAllah, nk repair dari sekarang!

dec's salary - nk cari vakum. rumah ni, segala sudut, setiap penjuru ada je bulu anak anak aku. pelik betul. bagilah makanan yg mahal mana [kecuali rc. tak mampu dek non!], bulu tetap tak jalan. tetap gugur tahap dewa. tension je. jgn tanya aku diaorang makan apa sekarang. aku bagi yg termampu je. so, beli vakum, hari hari vakum. dalam almari pun kena vakum sebab baju aku pun terjebak.

jan's salary - urm....rasanya nk beli kipas baru. kipas kaki tinggi ke. takpun, canggih sket kipas yg ada heater tu kan. apa ntah nama dia. tengok kt econsave, brand panasonic rm199. warna maroon limited edition. cam menarik tertarik. rumah aku sememangnya dah sejuk mejuk. rumah tinggi kan. so tak payah gedik nk pasang ekon.

feb's salary - nk cari cermin kerawang kerawang. warna putih. sebab tak mau pakai dressing table kt rumah ni. semak. nk buat konsep miniatur je. eh, dah bagitau ke kt korang. kalau lepas kawin aku berjodoh lama dengan company ni, ktorg bakal duduk jauh jauh tau. tak lah jauh sgt. macam sekarang je pun. sian aku kan....

atau...

nk cari almari besar.

march's salary - nk beli berbotol botol cat spray warna putih. disebabkan aku kn dok umah ni, so tak payah beli bedroom set baru. katil aku yg sekarang ni, okay lagi. tilam pun baru beli. so aku ingat, nk cat baru je. warna putih. so mission bulan march nanti, nk cat katil.

april's salary - nk beli cadar kawin. apa yg aku nk simple je. asal boleh pakai untuk hari tu, dah hari selepas tu. tiba tiba teringin english style punya comforter set. walaahhhhhh...vantage kah??

may --------------- > takde idea nk beli apa. hahahaha.


oh, kena simpan lebih lagi. nk beli cincin kahwin untuk najib, hantaran semua. argh, ni semua bikin stress....

haha pening peminat blog mak etty. sikit sikit stress. sejak nk kahwin, asyik lah stress. baik tak payah kawin kalau stress kan. haha.

eh, korang takde nk sponsor aku apa apa ke? kahkahkah...

sponsor lah op yg cantik cantik ke...hehe...* buat muka comel....comel sangat!

2 comments:

meowwmania said...

mak etty setuju sgt cara tu, beli skit2 so tak terasa sgt kan..pape pon gud luck

pssstt...jgn stress memanjang kang berkedut muka tuh huhuu

e.t.t.y said...

hoh...kena jaga muka la ni ye...haha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails