:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, November 14, 2010

baby in the house....lagi.

hello hello


wawawawa...ramainya babies dalam minggu ni...seronok je. even tak dapat nk pegang, dapat pandang muka babies, rasa seronok je...

* terus berangan nk baby cepat....hahaha.

tp aku memang tak boleh tengok baby tu. rasa nk baby tu membuak buak. doa doa lah nanti bila dah bernikah, Allah kurniakan aku anak cepat....!



Syamsul Mohd Safwan b Syamsul Mohd Adzmir.

welcome to the world baby....

comelnya....ni anak abang syamsul & kak sara. dorang yg tumpangkan uteh masa cat show kt melaka julai hari tu....

eh, macam best pulak. baby yg berlainan, dari parents yg berlainan, tp nama bapak sama. abg syam tu pun syamsul gak. masyaAllah....

safwan, nanti dah besar, jadi anak yg soleh ye. jangan nakal nakal. kalau boleh sayangkan haiwan especially kucing macam bapak kamu juga....

tahniah abg syamsul & kak sara....

3 comments:

Anonymous said...

moga apa yang etty doakan utk safwan dan nasihat etty utk anak sedara etty nih menjadi kenyataan... abg doakan adik abg dipercepatkan jodoh dan mendapat yg comel mcm etty gak :) kem salam kat mak yea?

meowwmania said...

sy pon doakan mak etty dpt baby cecepat tp nikah dulu lar noo... :D

e.t.t.y said...

abg syamsul - ehem comel ke ai ni?? hahahahaha

aunty mm - aish...wajib tang tu lah...kang tak nikah dpt anak, haru.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails