:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, November 19, 2010

my boys.

hello hello

yeay. anak bujang ni dah makin okay. setakat hissing tu, okay lagilah. baru lagi kan diragut keterunaannya. esok esok, dah boleh back to normal.

tp adik & ahboy dah boleh cium satu sama lain, dah jilat menjilat telinga. tp satu syarat, salah sekor kena tidur. haha. bila tengah berjaya, tak berani gak....apa raaaaaa!!!

tapi takpelah. at least takde lagi adegan macam dulu kan. muka masing masing dah macam samseng gombak. start dari tu lah, mummy dia kena adakan session potong kuku setiap minggu. hahaha.


tingkap panel tengah, memang port ahboy. adik yg tepi tu. tp sebab malas nk buka banyak banyak tingkap, maka terpaksa lah mereka berebut. * rumah aku berangin, so kalau buka banyak tingkap, semua terbang.

kes tingkap ni. ahboy naik lemah lembut. tp ko tau, dia boleh berpusing 360 darjah tahu tak. seriau nya aku. meremang bulu kalau nampak dia berpusing tu.

tp si adik, naik kelam kabut sket. bunyi cam jatuh. aku selalu je bising. tp dia pandai imbangkan badan dan duduk diam diam. sebelah kaki tangan luar tingkap, sebelah lagi dalam tingkap. so takdelah nk jatuh kan. si ahboy, tenggek cam tu lah. so mungkin boleh jatuh.

jangan tak tahu, aku banyak kali mimpi ahboy jatuh tingkap. tu yg aku takut gile!


ni masa mula mula sunat dulu. sessi beramah mesra....tak ramah pun, lepas tu nk start gaduh. apa lagi, kenalah babap montot kan sebab tak behave adik beradik. haha * aku memang macam mak nenek kt umah. bebelkan budak dua ni...hehe.


tp, dah boleh lah duduk sekatil. dulu tak boleh. tp aku perasan, lepas neuter ni, bonding masing masing kuat. atas katil, sekali bertiga keliling aku.. best rasanya moment tu...tidur pun, dengan aku jugak. tp ahboy memang tidur dengan aku. celah ketiak kot. manja ahboy tu...

siapa nk ahboy angkat tangan?????


ni pun sama. masing masing ada usaha nk berbaik. tp tu lah, jantan ni egonya tinggi. sama macam lelaki. hahahahhahaha.

harap harap, lepas ni makin okay. semua ni buat hati aku gembira. takdelah risau kt office, terfikirkan bergaduh ke tak eh dorang kt rumah.

dah lah kt office makin serabut.

haishlah...fikirkan nk kahwin je aku tabahkan diri kerja kt situ....

hai lah hati....bersabarlah selalu......

hai lah jiwa....tenanglah selalu....

hai lah bos...janganlah semakkan aku selalu.....

hai lah kawan...janganlah talam dua muka macam uncle muthu.....

4 comments:

meowwmania said...

mak etty kita pon seriau tgk bebdk tu dok kat tgkp, mak etty pasang la jaring ke ape...mana la tawu bimbang jugak kan

syg kat bebudak bebab nih! muuahhh...

lily lotus said...

apepun teruskan bersabar dan bersabar :)

Misz Pinkie Winkie said...

hehhe..geram tengok perot mulat tue.
eiii ..cam nak uli jerk wat lempeng.

Ashizu said...

geram nyer tgk kucing2 ni..rase cam nak pelok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails