:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, April 28, 2012

3 of them [my cats]

assalamualaikum

updated

tiba tiba tengok fb sendiri, banyak rupanya gambar dorang dalam fb aku.  marilah kita share sama sama.  aku tau, ramai yg terindu rindu budak 3 ekor ni.  haha


tengok lah betapa stressnya muka dia.  raut muka memang semulajadi ada kerut kerut kt dahi tu.  kalau buat muka marah, tertimbul lah urat urat tegang tu.  keh keh keh...kadik kadik....


hahahahaha.  am i talented in photography???  jilat hidung sendiri macam kenyang dapat makan apa je kan.  padahal ntah aku pun lupa kenapa kejadian tu berlaku.   adik mcm apa je muka macam tu.


the kerek one in the house.  kalau dia takde mood, jangan haraplah kalau kau panggil dia nk pandang kau even dengan sisi mata.  tp kalau dia lapar atau datang mood ngade ngade, pantang panggil, buat suara manja.  lagilah kalau abang dia balik.  amboi kemain....


anak dara ni.......i love her so much!!!  nothing to say....


actually, hari tu mak & nadiah buat spring cleaning.  segala buku masa kt U mak buang.  haha dulu macam sayang gila nk buang kan, tp last last, buanglah mak.  buat semak.  then mak kata nk jual.  duit jual buku buku aka sampah sarap tu nk makan pizza!!!  heh, tp rasanya dah berbulan plastik hitam tu ada kt situ.  wakakakakakakaka.  berat kot sapa nk angkat?  asal nk menjual je, laki aku takde kt melaka.  nk harapkan aku, memang dah out of list lah.  harapkan mak aku, separuh tenaga je lah dia boleh buat pun, sakit lutut.  harapkan nadiah sorang jelah.  total semua plastic bag tu, adalah dalam 6 bags.  semua berat berkilogs.

eh actually nk tunjuk gambar adik.  nampak tak dia yg macam musang tu?  tempat dia bermain, tempat lepak, tempat tido.  kenapalah dalam plastik jugak dia suka ek?


-----------------------------------------------------

malam ni rasa nk menaip sesuatu, tp otak ni sangat blur nk buat post tentang apa.  aku bukan jenis buat entry yg melalut lalut takde point yeke????.  tu lah tido lagi lepas asar, kn dah blur.

tiba tiba teringat, dah lama tak tunjuk gambar kucing kucing kesayangan, kecintaan aku kan.  bukan apa, gambar tu ada je dalam hp.  tapi nk transfer ke laptop, ya Allah malasnya.  padahal senang je kan kerja tu.  so amik inisiatif lain iaitu google it from nadiah's fb.  situ dia rajin nk letak gambar budak budak nakal tp comel ni sebab nk bagi adik aku wanie tu tengok.  hiks.

enjoice je lah gambar ni.  malas nk nk buat caption.  sebab bukan aku yg berada di tempat kejadian.  kata gambar dari orang kan.


tengok lah en gendut si kaboy tu.  perut dia.................................................dorang ni kalau dapat masuk master bedroom [our room time abang takde], ya Allah kemain suka tido tau.  dari pagi kalau tak dikejut, malam baru nampak muka.  best sangat ke bilik kakak & abang tu miau???


bear besar ni memang letak kt hall.  it helps me when i had backache.  oh i miss the moment bila surfing sambil meniarap.....

kenapa nampak dalam gambar ni, mell macam kudud sangat?  padahal mell ada minah gebu.  anak dara perawan sweet 17.  hahaha.


oh madik pun nampak sangat runcing kenapa?  padahal muka dia bulat dan hensem.


oooo amell sayang kendut mendut........


eh kata td tak tau nk letak caption apa.  hahaha.




6 comments:

Cheyan said...

choomelllll la kucing-kucing tuuuu...

miszatie said...

k atie x ley tgk kucing nih!!..hahaha obsesi!

meowwmania said...

alahh mak etty tak yah letak caption tgk gmbr dorang pon dah terhibur...

bebdk bulus ni ada magic kan bila tgk dorang je kita senyum hehe

Syima Syaz said...

alahai mak kucing...happy nya dapat tinggal sebumbung dgn kucing.doa2 lah i dapat rumah yg sesuai n dpt la bela sekor atleast...

rindu nak ada kucing

e.t.t.y said...

Cheyan - ada ke kucing tak comel? hahahahah. rasanya semua comel kan.

miszatie - =)

meowwmania - tu lah cakap je tak nak letak caption, tp at last.........nama pun mak etty.

Syima Syaz - yeaaaa happy. lagi happy kalau masing masing buat perangai. hahaha

veesakura said...

comelnya pic jilat idung sendiri tuuuuu. geget cket idung dia! hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails