:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, April 30, 2012

online purchased

assalamualaikum

entering 7 months baru terhegeh hegeh nk beli barang baby. eh actually ada, tp baru baru ni je makin excited.  tp macam penat je skrg baru nk start shopping kan.  patutnya dari dulu dah beli sikit sikit.  ni jalan sikit dah sakit kaki lah, mengah lah, hot lah.  aku ni dah lah pantang kalau jalan time lapar.  amukan puaka secara tiba tiba.  haha.

lepas tu sekarang, tak cukup dengan tengok fb sendiri, tengok pulak fb org lain.  sebok nk tengok page yg jual barang baby.  hahaha.  kepoh je kan.

lepas tu, ya Allah mentang mentang lah mama nya gila kan kucing, semua barang anak mesti ada gambar kucing.  ok takpe.  kalau pakai duit mama, mama tak kisah.  tp kalau pakai duit papa, takde nya papa nk layan mama.

barang yg aku beli last week dah sampai td.  haha suka suka walaupun macam merepek repek je beli.  lepas tu fikir macam tak cukup je. kena beli lagi ni.  hahaha.


barang barang ni beli secara online kt

Babywish Jen


haaaa tengok tengok.....kan mama dah cakap.  mama gilakan kucing. so yg jadi mangsa keadaan adalah anak dia.  tp bila dah dapat, warna pink pulak seluar tu.  takpelah mama redha.  tak kira....!!


tengok tengok....mama sayang papa tau.  sanggup ketepikan perasaan nk conquer sorang sorang anak.  mama belikan i love papa....laki aku mau tak suka...

tapi dia cakap, ''ala...kenapa i love papa?  kenapa tak i love ayah???''

oi oi ingat ni orang jawa yg buat ke?  hahahahah

*******  sedang dalam perbincangan nk bahasakan diri apa bila dah beranak kang ***************


8 comments:

veesakura said...

etty: tu ar, barang kucing dia banyak pink. sedeyyy..pastu kan, saiz dia macam besar je. baby 3 months pon xleh pakai kot..

e.t.t.y said...

a'ah besar sket seluar tu vee. tapi takpelah, untuk jangka masa panjang boleh lagi pakai. tp pink tu. biarlah asalkan kucing. kehkehkeh

Syima Syaz said...

sama lah dgn i... i kata PAPA, wan nak jugak ABAH.. sebab dia kata dia nak jadi mcm ABAH dia. nasib baik abah, kalau ayah... classic je rasa.hahaha

(mak2 je selalu nak modern. mama la, mummy la,... hahahaha)

e.t.t.y said...

samalah syima alasan husband kita kita ni. sebab dia panggil atuk baby U ayah, so mmg dia adore sgt dengan ayah dia. well, dalam hati pun i doakan suami i sebaik ayah dia.

*tp nk papa gak.

m4rilyn said...

suar tu...gambar Adik
;)

ReYNa said...

comelnya seluar tuu.cute gila bila ada gambar kucing:)

meowwmania said...

waaa tomelnya suar meow tuh...tite pon nak jugak lah ngeee


eh takpe beli lambat2 kan petua org tua2 ;)

e.t.t.y said...

meowwmania - mmaglah takpe. kang kalau dah hujung hujung beli, penat...org tua tua pun tak boleh nk tolong. hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails