:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, March 24, 2010

malim, melaka

hello hello

tak taulah nk update apa. tapi jari ni gatal gila nk menaip. almaklumlah, masa kt office dulu tak boleh nk curahkan idea, dah dapat peluang ni, takde idea pulak.

apo nk buek, ekau tengok yola budak 2 ekor ni bila balik melaka. tak boleh nk duduk diam.











luka mell dah sembuh. dah bercantum balik, kalau belek perut dia pun, takde kesan apa. cuma ada bengkak dan menggelebeh sikit lah perut dia tu. well, mell. baguslah. mell ni kuat semangat. tak manja sgt, tak melepet bila dia tau yg dia sakit. sayang mell.

budak budak ni pandai betul. mak landing kt sofa, dorang pun sibuk landing sama. siap tidor atas sofa tu. gambar kecik sebab ada gambar mak tengah baring. crop jadilah gambar ni.

kesian betul budak budak ni tak dapat nk main kt tanah. nk buat camne, si adik belum vaccine lagi, mell pulak baru baik. so aku memang taknak amik risiko. dorang kt rumah atas pun lari cam tak cukup padang!

pastu lagi kesian, tak dapat nk kunyah rumput. kucing kan suka makan rumput. jadinya, yg jadi mangsa kt rumah mak ni, pokok hiasan atas meja dan daun pandan mak buat nasi lemak!!!
ahh mell, mentang mentang daun pandan tu baunya wangi, di bantainya gigit gigit.

apa apalah anak anakku, asalkan korang bahagia.

aku cakap1: first time adik balik melaka, dia tak nakal!
aku cakap2: balik melaka, asyik melantak nasi lemak mak je, jangan terkejut bila balik kl aku gemuk!



bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails