:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, March 17, 2010

story mory - go genting

hello hello

aku nk habiskan cepat cerita genting. mungkin gambar je ada dari ayat ayat berjela.

ehem, gambar ni semua dari nikon & canon yg besar tu. apa eh nama dia? dslr?? haha, bantai yolah labu. wah tak agak agak bawak 2 camera sekali. well, my cousin boy tau camne perangai masing masing yg konon konon ayu padahal........sambung ayat sendiri.

anyway, thanks to wan for the lovely pictures.



this is our complete picture. all of us inside 1 picture. selalu tak cukup sorang lah. aku of coz lah ada dalam gambar je. hehe

sir, if u read my blog, please comment in this entry. hahahaha. i will treat u with sambal belacan.


wan & wanie take turn nk naik cyber shot ke ala yg solero tu lah. lama gila nk tunggu dorang ni haaa, mati kutu nk buat apa. yg lain????? gambar di bawah.


bergosip sakan kak kak nam ni haaaa. bereksperimen lah menggunakan camera canggih manggih tu. aish, jakun wey..
aku suruh kau buat buat gelak, apsal kau tunjuk sana jaja?????


okay turn dah nk sampai dah. kt camera aku ada video dia je. gambar yg lain, masih kt cheyah.


aish, actually, ni lah permainan first ktorg naik. tp tak tau lah knp gambar belakang belakang.


best shoot ever. i likeee. dah jadi gambar facebook dah pun.


house of chocolate.


huh, benda ni adventure gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sakit hati aku.

ni pun. suka hati aku naik benda niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. senyum senyum sampai ke telinga!


all of us in 1 rider. gilak aku cakap samak luk. aku tak tau apa terjadi, sebab aku tutup mata sepanjang masa ni. hahaha.


ah cheyah, mentang mentang laki dia, gambar ktorg takde pun yg camni.


aku tengah betulkan tapak kasut ni. tercabut baik punyaaaa.


dinosour land. satu lagi kekesalan berganda.


eh, ni aku rasa waktu nk pergi ni.


haaa amik, keluar segala jerawat dlm camera canggih ni. experiment dengan muka org belakang blur. sekali lagi jakun.
genting time aku pergi ni, sejuk, kabus tebal. org kata dah tak sejuk tu, tak tau la pulak. sejuk je aku rasa.
ala, pergi untuk release tension okaylah. berjimba dengan kawan kawan, family pun okay what. gelak ramai ramai, usik mengusik kn boleh hilangkan gundah gulana dan eratkan lagi silaturrahim.
sebenarnya macam nk pergi satu fmily, tp masing masing taknak. yg taknak tu ialah wak wak aku, mak aku dan abg izan yg ada hal hari tu. konon nk buat family day macam yg ktorg buat kt melaka tahun lepas.
even tak byk naik mainan, dah habiskan masa beratur, tunggu wan wanie naik solero tu, ada byk moment yg sweet untuk dikenang. tak rasa buang masa pun sebab dikelilingi orang orang yg sweet juga.
okay, entry go genting berakhir di sini.

bubye pengantin~to~be - take care!

1 comment:

Anonymous said...

ala, bile nak g lagi?..bile?...nak nek kude tu lagi..ngan hadif..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails