:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, March 19, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

hello hello

buat kamu semua!!! ada event untuk kamu hadiri dan berpeluang nk menang wang besar wang besar wang besar!!!!

pernah dengar gatsby??? iya deodorant yg wangi dan berbau jantan tu. wah aku suka betul kalau bau jantan jantan ni. gatsby punya bau, memang lah tergoda i. kalau by pakai, terus sayang berjuta kali. haha. tengah bercinta bau ketiak pun boleh buat termimpi mimpi tau.

pergi bukak sini, boleh main game juga. main yg boleh buat anda hilang tension berada di pejabat, kolej. adik adik yg baru balik sekolah pun boleh try jugak tau, sap sap soi je game semua ni. dapat main sekeluarga pun best juga. mak, pak, atuk, nenek pun boleh join.


apa yg perlu anda buat, mula mula sekali, daftar. untuk apa? haa, sat g saya bagitau ye makcik, pakcik semua. oh ye, adik adik juga.


ada bermacam macam game yg boleh adik adik main kt website gatsby ni. seronok seronok belaka. contoh macam kt atas ni, kita kena tendang belon kena kt belakang tu. kalau belon tu pecah, kita dapat markah lah. sonang yo...



yang ini pulak, kena baling bola masuk jaring. aiseyy, kalau saya terel masukkan bola dalam jaring, sure dah jadi pemain bola jaring atau bola keranjang yg ternama kt sekolah dulu. bolehlah, cukup cukup makan je. yg penting enjoy!!!


yg ini, cari benda tersembunyi. apa yg tersembunyi??? haaa, anda daftar, pastu anda cari sendiri ye. kalau saya cakap, tak best lah kan.


yg ini pun cumelllll je. hati hati jangan drive bawah batu tau. anda tak kena saman tapi anda kenaa.......haaa g buat sendiri.

dan ada bermacam macam lagi game yg menarik tertarik daaa boooooom. nk tau sila ke website ini.....

baik hati betul web ni siap bagi quick facts.


haaa, ni lah sebab kita kena register. game td save kt account kita. ada weekly winner tau kalau anda menang.


okay part yg paling best adalah ini.....


kalau anda menang, anda boleh dapat tiket free.

17 April 2010 ini, marilah sama sama menuju ke Berjaya Times Square. event ni start seawal 10 pagi hingga 5 petang. wahhhh, macam macam game yg ada.


ada lucky draws dan bermacam cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs! ada juga exciting fun-fair games seperti Sumo Wrestling (in air bag suits!) [mesti best ni], gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair!


mari mari, kita terjah Berjaya Times Square pada 17 April 2010 ini.


agak agak boleh menang sumo tak??? gaya dah ada ni. hehe.


okay adik adik, kakak, abang, pokcik, mokcik, atuk nenek semua bolehlah lawati ke website gatsby untuk keterangan lanjut ye. tak rugi pun kalau ke sana.


nah sekali lagi dengan baik hati nya saya bagi link website gatsby:
okay guys, see u there!!!!!!!
aku cakap1: mana tau rezeki pengantin boleh menang any gift kan.
aku cakap2: orang kata, nk kahwin rezeki murah. ermmm.


bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

Papa meow said...

Harap sangat murah-murah rezki bakal pengantin hehehe

etty said...

insyaAllah papa meow.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails