:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, February 12, 2011

bilik tidur DIY

hello hello

[reveal je lah awal awal. lama lama nanti, ntah terbuat ke tak entry ni]

kan....

okay, concept bilik tidur. english style. kalau boleh perabut pink & putih je boleh masuk dalam bilik ni.


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!



princess pink wall with the white stripes for the feature wall...
*sesuka hati tambah princess tu sebenarnya. haha.

wallahhhh...


tak buat feature wall yg biasa guna warna lain. so buat stripes ni. gigih.


kan dah kata tadi, hanya perabut putih dibenarkan masuk. maka itu..............
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



bertukar menjadi..................................................!!
* teringat sailormoon...




sekalung penghargaan kepada..............
.
.
.
.
.
.
.
.

kansai paint utk cat besi

dan

par silk putih & pink untuk cat dinding.



dan model of the day....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

princess mellinda binti etty.


baiklah tuanku boleh je tidur kt situ tuanku.


alahai.....cantiknya bilik beta....tak sabar beta nk beradu ni.....ngeh ngeh ngeh.


rasa rasa, dengan entry langsir hari tu, langsir mana yg sesuai ye??


dan ada sapa sapa mahu sponsor cadar english rose pink juga?????
cepat angkat tangan cepat.................................tawaran dibuka ni....


tak lupa, kekasihku tersayang.....terima kasih sponsor cat dan segala peralatan cat tu........i loikeeeee......and i love u....

terima kasih wanie & nadiah. tolong mengecat rumah time cuti sekolah hari tu. sampai assignment pun last minute siapkan. ngeh ngeh ngeh.


yes....bilik idaman dah siap....boleh goyang sin chan......

3 comments:

meowwmania said...

auwww pink! i loike....so sweet la mak etty ;)

e.t.t.y said...

tu lah. rasa mcm nk tidooooo je. hehe

Fizah said...

camne buat stripes tuh?..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails