:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, February 18, 2011

cancel kahwin!

hello hello


tiba tiba rasa tak nak kahwin. sebab stress macam nk mati....

lepas tu rasa macam......................................malas nk sambung!

kenapalah ada orang nk masuk campur?????

4 comments:

Papa meow said...

Hah!...Kenapa pulak??? baru promot kat blog. Banyak2 bersabar ye...

e.t.t.y said...

hehe. tq tq tq pm....

takdelah, stress sket jeee. biasalah....

eh, terima kasih tolong promote. susah susah jeee...

veesakura said...

sabar ye dear.slalunyer memang cmtu.huhuhu

sesemut said...

abaikan manusia2 ni semua. u buat ikut apa yang u rasa hati u cakap.
but at the same time bila tanya pendapat org lain tu, make sure org tu bagi pendapat yang x bias.

ini baru pre wedding plan tau. on the day lagi, after the wedding lagi.
byk nasik tambah nanti... ngan mulut yg xder insurancenye..
tapi apa2 hal just maintain your coollllneeessssss.... wokehhhhhh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails