:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Second Birthday tickers

:: adik umar raihan ::

Lilypie Maternity tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, February 6, 2011

langsir bilik tidur

hello hello


nk mencari materials untuk langsir, belum dalam list lagi. rasanya lagi beberapa bulan. mak pun belum mendesak. * haha, tunggu mak jugak.


tema bilik adalah english style. so warna yg dipilih ada soft pink. kena blink blink lah tengok sana sini pink je kan.


ingat nk buat 2 layers yg macam kt rumah ni. dalam kain nipis mcm organza ke, plain takde corak, warna putih ke, light pink ke.


kain luar pulak, cotton atau kain berat sket. kain jenis tebal. so siang siang, boleh jadi malam bilik tu. eh, kata bilik pengantin kan, kenalah gelap sket. pang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senang cerita macam gambar kt bawah ni. okay bye, dah maghrib.






* tak boleh cerita lebih pasal bilik pengantin, darah manis ni.

pang dush dush dush pang hiyaiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! @#^%%&^&&(^%^((__)(**(*^^%%$#@%$$^^&&^$@#%^&*((*

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails