:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, February 25, 2011

STRESS DENGAN TUNANG!

hello hello

*GILA STRESS BETUL SAMPAI CAPSLOCK!


aku tengah geram ni.....!

aku sms ''yang, kalini i merayu, pergi tanya cik idah bila nk buat baju. plzzzz''
*merayu okay.

dia balas ''dia cakap bulan 4''

what????????????????????????????????????????

bulan 4????? homaigod.

ya ampun. kenapa lelaki suka sangat sambil lewa?? ke aku yg terlebih kelam kabut???

bulan april kot. sekarang end of feb, minggu depan nk masuk march. bulan june nk kahwin dah. awal bulan june pulak tu.

ukur badan pun belum, decide final design pun tak. kain pun aku tak tengok lagi jenis camne.

korang rasa, apa patut aku buat?????

please suggestkan butik yg jual dress, jubah moden yg cantik cantik. yg murah murah. off white. okay bye, nk tengok kt facebook...


stressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!


ingat ni buat costume birthday party ke??????

3 comments:

Juz Call Me Sharz said...

sabar etty..lelaki susah nak ckp..ntah2 time kite kawin nanti jadi camni gak agaknye...huhu..

Anonymous said...

wey noks, aku rasa mmg camtu. start 1bln baru dorg akan panggil fitting semua sbb fitting ala2 2minggu camtu je. cuma nak tgkla baju kau tu kau berkenan ke tak, takut nak tambah ape2 plak ke

Adif said...

Nak tumpang stress boleh?
MMG LA ORG LAKI NIH SEMUA AMIK MUDAH! EEEEE..GERAM BETOL..
nanti lepas kawin, dgn kita-kita pun diaorg amik mudah. sungguh mengeramkan...
Tapi takpe, sabar ye.. Semoga senantiasa bahagia/..
:)
http://myadif.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails