:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, February 28, 2011

akhirnya.....lepas rindu kt thaqif & nysa.

hello hello


yaAllah bersyukurnya dapat juga jumpa dengan thaqif, nysa, kak ijan....!!

gembira sangat sangat. last jumpa hari tu bulan berapa eh? yg dorang datang melaka tu...lama sangat.
even selalu video call ng thaqif, tp rasa tu lain.

tak dapat nk cium bau masam dia, nk pegang tangan kecik dia, nk geletek dia, nk tanya dia macam macam. haha.

akhirnyaaa, tadi dapat semua!!! alhamdulillah.

terima kasih by bawak i pergi jumpa thaqif....! dan bawak mak i checkup kt serdang tu...

nysa tak suka orang lain pegang. mak etty nk pegang??? lagilah kan....haha.

tu scarf tu hadiah dari mak etty. lama dah mak etty peram, dapat juga ke tangan nysa kan. comel je. dah sebijik rupa model jepun kt dalam facebook tu dah...beli kt facebook.

okaylah mari ke klcc.


muka blur lagi ni.....


adeh comel lah tu buat muka macam tu??? hahaha.

* mak etty tak suka tengok gigi thaqif dah sompek!!! dah macam gigi vampire.
sebab thaqif jatuh toilet. sedih betul.....


masuk toy r us, terus semangat datang thaqif ni. hahaha. semua dia ajak tengok. tapi thaqif sangat baik.

''thaqif nah'' mak etty tunjuk kepala thomas n friend
''kecik aaa mak etty. takmo'' huh. demand yg besor besor.
''yg ni?'' tunjuk kawan thomas yg hijau tu.
''takmo, nk yg blue'' hahahahahaha.

bila jumpa yg besar, adeh mahal kedaung. almost rm500!!!

''ala thaqif, yg ni dah rosak sket lah. cari lain lah yeee''
''okay...'' lari g tempat lain.

waaaaa good boy lah thaqif ni. ni yg buat mak etty sayang sangat sangat kt thaqif ni...nanti next time, thaqif dah besar sama sama dengan adik nysa, mak etty belikan toys yg thaqif nak tu ye...


uncle nk belikan yg ni. thaqif pun dah pilih ''bek ooo'' - backhoe.

dia memang suka kot bek oo tu....dari dulu menyebut.

tp saja je mak etty tunjuk lori kontena panjang, terus dia pilih lori kontena tu.

kami letakkan bek oo dan kontena sebelah sebelah utk thaqif buat pilihan, dia tetap pilih kontena. padahal kecik kot kontena tu. tadi nak sangat yg besar besar kan....

akhirnya dia memang pilih jugak kontena tu. warna pun, dia pilih yang mak etty pilihkan. biru. uncle suruh amik merah, tp dia yg pilih warna biru...bagus lah thaqif ni. betul betul boleh jadi protege mak etty ni. hahaha.


uncle kata, takkan nk belikan thaqif yg tu je. sebab kontena tu murah! tp sebab thaqif nk jugak yg tu, kitaorang belikan mainan lain. beli softball bola keranjang. so boleh main sekali dengan adik nysa.


diakhiri dengan gambar kami berdua.

terima kasih banyak banyak by....!!!! sebab bawak i jumpa thaqiffff.....!!!
i sayang u.


mak etty sayang thaqif!!!



aku cakap: cermin mata tu kt toy r us, rm14-rm20 je harga dia. mungkin boleh buat prop untuk wedding korang????? guest book table??? photobooth??? pre wedd??? kan kan kan....grab it babeeeee!!!

1 comment:

meowwmania said...

wahh sonoknya...ilang windu dendam mak etty selama nih

aunty meoww tompang gumbira weeee~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails