:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, February 15, 2011

the checklist.

hello hello

sebelum ni, aku memang tak terfikir nk buat checklist. maksud aku, checklist yg detail macam tiap tiap bulan nk kena buat apa, bla bla bla. rasa benda tu macam akan serabut kan aku. dan lagi satu, aku ni, kalau terasa nk buat sesuatu, aku akan buat terus. tak payah nk plan plan. contoh macam thank you tag tu. even boleh je buat last minute, tp aku nk buat cepat. so terus buat. haaaa, macam tu lah kiranya maksud aku.

tapi...satu hari, bff eena & asmida ni telah mencuakkan aku.

hahahahahah. actually, tak cuak pun kalau orang lain yg buat. tp bila 2 anak dara ni buat terus aku cuak!!!!!!!!!!!!!!

haha.

dalam buku ni lah semua checklist tak rasmi aku.
* mell suka jadi model aku kan...alorrr lorrrr tamell ni kan...


okay.

akhirnya, aku pun buatlah checklist. simple je. main tick tick je.

bila aku tengok, asmida & eena punya checklist, sekali lagi macam pitam.
* gi blog eena. pitam.

kenapa details sangat ni?????????????

tapi, asmida kata aku punya lagi detail!!

hahahahaha. padahal dah simple sangat dah tu.


ni checklist untuk nikah.

dan


untuk reception.


lebih kurang je. tp mana yg patut buat utk nikah, letak part nikah. dan seterusnya.


print dan terus tampal dalam buku.....

dan selalu check page tampal checklist dulu baru selak page lain. mana mana part dah buat, dah beli, tick terus!

eh, ada guna jugak checklist ni eh....

terima kasih eena & asmida kerana telah mencuakkan aku, tp at last menyenangkan aku....
* tayangggggggg korang!!


nk softcopy??? email aku. aku senang hati nk bagi sebab benda ni pun aku google je.

ettykamal@gmail.com

6 comments:

meowwmania said...

mmg rasa nak pitam tengok huhuu...

e.t.t.y said...

hahahaha.

sesemut said...

si asmida kat t.i, eena pon t.i ker?
pasai apa ramai org ti or bagan datoh ni?
korang dulu study mana? semesti?
(busy body la plak)

e.t.t.y said...

hahaha. knp sesemut pun org ti gak ke???

kami sekolah kt convent dulu...

sesemut said...

ya allahhhhh.. keciknyer dunia..
i was at seri perak.
lama dolu dolu dolu....hehhe..

puteri279 said...

nak checklist nie leh?tq...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails