:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, August 9, 2011

10 things i hate about my husband! grrrrr

hello hello



1. 6.00 am
2. 6.10 am
3. 6.15 am
4. 6.25 am
5. 6.30 am
6. 6.40 am
7. 6.45 am
8. 6.50 am
9. 6.55 am
10. I HATE YOUR ALARM CLOCK HUSBAND. NOT 1 ALARM, BUT 2!!


kalau tuan punya handphone bangun takpe, ni TAK BANGUN!!!! sikit punya bingit telinga aku. sampai aku yg kena tekan OFF. tp 5 minit lepas tu, bunyi lagi...adoyai....

suami dah macam statue kt sebelah. tak dengar.

bila aku membebel, dia nk senyum senyum kucing je. geram tau...! picit hidung kang...

hadoilah...sebelum kahwin tak sangka pulak dia boleh set alarm tu every 5 minutes. MOTIF????



4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hahha,
lin pon set setiap 5 minit.huhu.
asben pon sama.
sekalie bunyi sampai 3.
kuat2 plak tue.

~ NANA ~ said...

hahahaha lawaknye!

tp i akan set alarm setiap 15min :P

Fariza said...

ha3. kelakar. husb u x dgr, tp mksdnya dia suruh wife kejutkan. comelnya.

e.t.t.y said...

Misz Pinkie Winkie - kalau snooze takpe lagi, ni dah off, bunyi lagi...ngeeee

nana - 15 takpe kot. ni 5 min. stress betul. haha

fariza - kat mana yg comel tu babe? kahkahkahka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails