:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, August 25, 2011

b2b idea :: cincin murah untuk pengantin lelaki

hello hello

bak kata iklan sabun boom!!

yang murah tak semestinya tak berkualiti, yg mahal tak semestinya berkualiti. gituuuuu....

ex bride ni faham sangat kalau b2b nk belikan sesuatu untuk pengantin lelaki, tp dengan limited budget. sebab dulu ex bride ni pun melalui pengalaman yg sama jugak. kalau boleh, semua nk budget.

ni haaaaa adik adik manis semua, mari dekat, mari dekat. kakak nk bercerita pada sesiapa yg tengah mencari cincin untuk pengantin lelaki, boleh kot beli dari deal ni....best best best...senyum senyum senyum.....



best kan. buat sendiri pulak tu. mestilah ada sentimental value gitu....uuuuuuuuu berangan kakak tengah tekun mengerjagakan cincin untuk suami. haha....

terms and condition, boleh lah pergi ke ke sini....

rugi kalau tak tak grab!!!





1 comment:

Hunny Kitty said...

heheh ai ada buat untuk my hubby...tapi yg odd nyer ai buat untuk dia .waayyyyyyyyyyyyyyy before i meet him...saje je ukir nama ai n nama seseorang....tup2 ai dapat hubby yg ada huruf2 tuh!!! jodoh kot..hehehe..very the ada sentimetal value....n kat jam hantaran dia pun ai ukir nama kitaorg... =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails