:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, August 29, 2011

checklist hari raya

hello hello

melekat lekit punya post....kasi kau orang menyampah aku selalu buat checklist. LOL

--------------------

wahhhhh kehlas kau maria etty. asyik lah dengan checklist. hahahahahhaa....


suami

  • baju melayu - tiffany blue nikah [guna balik], purple [tema family in law] - DONE
  • t - shirt sedondon dengan baju aku - DONE
  • jeans - tak payah beli sebab hari tu aku kemas almari, banyak je jeans baru tak pakai lagi
  • kasut / sandal
  • stokin - tak payah beli
  • underwear - DONE
  • butang baju melayu - cari kt bazaar - DONE

isteri
  • baju kurung - tiffany blue nikah [guna balik], purple [hadiah dari inlaws] - mak tengah jahit, cotton hijau [beli dengan budak office] - mak tengah jahit, sari [hadiah dari busu singapore] - belum hantar lagi, maybe tak guna untuk raya - DONE
  • baju kurung / jubah ready made - nk beli jugak yg kt mydin ayer keroh tu. cantik...
  • high heels / wedges
  • blouse - DONE
  • jeans
  • mascara - last beli tahun 2009 noks!!
  • eyelash curler - beli kt mydin je
  • underwear - nk beli kt jusco je - DONE
  • tudung yg matching dengan baju - DONE
  • anak tudung

ler.....baju kurung & baju melayu je yg dah DONE. yg lain????

update 22/8/2011 - yeay...almost done...terima kasih suamiku sayang....

suami, bila nk shopping ni???? bila nk shopping kali ke2 ni? hehe



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails