:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, March 20, 2011

74 hari.

hello hello

harini tinggal 74 hari lagi. ya allah. satu apa tak buat lagi....tp nasib baik vendor vendor yg penting penting dah siap cari, bayar deposit. satu kelebihan di situ.

cuma baju!! dua dua baju belum siap!! hahahahaha.
baju nikah, minggu ni try nk jumpa sorang akak ni. nak tengok dulu baju baju dia kt kedai...

urmmm, macam tak percaya dah nak kawin kan....rasa macam...............??? ntah. tak tau nk cakap camne perasaan tu. normal ke?

semalam jumpa najib pun, banyak kali monolog sendiri. urm...

najib pun banyak kali cakap ''dah nak menikah kita ni''

adessssssssssssssssssssss.....kenapa aku ni???

normal ke bila rasa macam ni????

sorrylah kalau lama tak update apa apa lately ni. malas nk bayar bil. sebab bayar pun, service ntah apa apa. celcom broadband ni mmg cam cilanat kan...

1 comment:

Juz Call Me Sharz said...

etty bape hb majlis?? nak set date nie...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails