:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, March 26, 2011

kad kahwin, tempah kt seremban

hello hello

hoi hoi ya hoi.....hoi hoi ya hoi....hoi hoi ya hoi.....

kasi nyanyi dulu gembirakn semua orang...sebab lama tak update so budget macam org lain tunggu bila kita nk update kan.... =)

baru je balik dari jalan jalan cari pasal....eh tak, cari kad kawin, cari bunga telur kt nilai....

kad kahwin vendor dari seremban. punya jauh gila. dari melaka, alih alih vendor kt seremban. macam takde je vendor dari melaka!

urm, jujur tak kalau aku cakap takde???!!!!!

last week pergi satu tempat ni, punyalah tak best....so mcm dah give up cari kt melaka. plus, takde member member yg experienced buat kt melaka kan....

najib pulak, kata nk amik dgn kawan dia kan. dah tengok, harga pulak mcm umang aih...mahalnya....* ingatkan dengan kawan, dapat harga kawan kawan kan. ngeh ngeh ngeh...

at last, pergi lah ke sini. sebab bff [fiza] pernah tempah kt dia....dapat 40sen! so sebabkan dia ada experience dengan vendor ni, kita g jelah.

okaylah harga yg dia quote kan...since our budget nk cari kad yg bawah 50sen. end up dapat lah dengan harga 55sen. bolehlah labu.....

bila najib tunjuk yg harga 80 sen lah, 70 sen lah...............big NOOOOO from me. haha. aku tetap nk yg harga budget tu...yelah, mahal mahal pun, lepas je reception, ke tong sampah lah kan...

tu pun, 55 sen bagi aku dah mahal..tp since once in a lifetime, on je...

since our reception ada beberapa VVIP, so aku memang mencari kad yg boleh bagi kat semua orang. takde nk beza beza orang. so hasil kad adalah semi formal.

formal bagi aku, jenis plain.
kalau langsung tak formal, ada gambar kartun kartun.
so semi formal, macam yg kami pilih ni lah...

najib lah insisted nk design tu. actually, kalau lah korang semua perasan, ada satu blog kad kahwin tu jual design lace. najib dah suka dah. dia nk jugak design ni. pelik kan tiba tiba lelaki addicted kt lace pulak. hahaha.

so kami nk set up for appointment dengan vendor lace ni. tp dia kata dia busy. dan appointment boleh dibuat malam isnin je. dan kt shah alam. alamak, semua tak boleh kot. jauh dan tak sesuai pulak masa tu.

terusnya, cari kt seremban je. dan printing ni boleh pulak ala ala design lace kan. tak lah 100% tp at least ada lah. insyaAllah, jumaat ni first fitting kononnya [tengok artwork lah!]. najib ke sana. kalau okay, boleh proceed.

hehehe...tak sabar okay nk tengok hasil.....!!

nanti eena kawin, balik kampung, dah boleh bawak dan pass kt kawan kawan. dah jimat stem kan. 60 sen tuuuuuuuuuuuuu.....jimat jimat....

okay orang seremban ke, melaka ke sesiapa tengah cari kad yg murah yet cantik, boleh ke kedai tuuu..nama dia Pelangi Printing. kt KS [or KM] plaza, sebelah terminal 1. kt luar plaza tu ada sign besar tunjuk Pelangi Printing.

erm tak boleh cakap lebih lebih. belum tengok hasil dia lagi kan...

doa doa lah semuanya selamat.....


oh ye. orang selangor, KL kalau nk yg lace tu, boleh ke sini.....


dah boleh lega sikit dah....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails