:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, March 1, 2011

rindu yeee???

hello hello

lamanya tak letak gambar dorang bertiga ni....gambar berlambak dlm hp, cuma malas nk transfer ke laptop.....

alhamdulillah, semua sihat sihat belaka. takde sakit sakit. makin gemuk, makin nakal, makin bijak, makin kuat melawan. semua makin makin makin.

mummy pun makin sayang!!!!!!!!!!!!!!


kaboy makin ngade ngade. dah tak nak sangat dengan aku. sebab hari tu aku babap dia kot. dan aku selalu marah dia. sebab dia ni mulut bising tau tau. apa je lah yg dia bebelkan...
mau tak stress pukul 5 dah kejut aku bangun tidooo...


kadik yg sekarang dah tinggi akal. ada je benda dia nk buat tau. samada buat semua orang gelak suka atau buat orang geram sampai nk cubit hidung.
dan dalam bertiga tu, dia yg paling lincah. paling bijak pun ya.
sebabkan dia, semua kena pukul. hahahaha...

tengok, tidur pun lidah keluar....apalaaaaaa kadik ni...


yeaaa, mereka dah baik baik dah....

kaboy suka kacau yg lain tido. cara dia sweet je. jilat muka lah, telinga lah. bila orang tu dah rimas, lari lah. so dia boleh take over tempat org tu tidur. pandai kan kaboy ni...


kamell seperti biasa. relax dengan dunia dia. tidur suka tengah tengah alam, terkangkang. kang bila terlanggar ke terpijak ke, tau emo...

lepas tu dah pandai melawan. kalau dukung ke peluk ke, mulut bising jeeee...


sekali lagi gambar kaboy kacau kadik tidur. port adik memang hujung katil aku tu. tp rasanya masa ni, kaboy tidur sekali sebelah kadik.

tengok badan adik makin hitam kan....


sayang semua...sayang mell, adik, ahboy...nakal nakal pun, tetap rindu bila kt office.....

6 comments:

meowwmania said...

lamanya tak nampak anak-anak mak etty makin kusss smangat memasing yer hehe...suka tgk :D

Juz Call Me Sharz said...

badan adik makin hitam la..beza mase kecik dulu takleh beza ngn si boboy..mell plak makin gemok mcm mengandung je...semua gemok2 skrg nie!!!

Isabella Iman Iskandar said...

Saper nak bela kucing2 ni semua bila etty dah kahwin? Nak angkut umah mak mertua ke?

etty said...

mm - tu lah, asyik ckap pasal kawin je, sampai lupa dorang.

sharz - kan. tengok gmbr masa dia baby, alahai, jauhnya panggang....

mak teh - alorrrr jgnlah tanya. kang emo...

Papa meow said...

huhu..suka tgk idung yg ada setompok hitam manis , unik...:D

sesemut said...

wahhh..sehat2 semua...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails