:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, March 1, 2011

contact lense

hello hello

gedik kan. tp apa salahnya. bukan selalu...bukan nk mengubah ciptaan tuhan tu terus....
*sebab ada jelah suara bising kan aku nk pakai contact lense. budak office aku....selalu sibuk tau...!

pakai untuk nk kelihatan lain dari lain untuk hari perkahwinan sendiri. takde salahnya kot.

seumur hidup tak pernah pakai contant lense. tu yg menggagau mencari.


minah sewel ni pakai contact lense diameter 17. gila mau tak bulat matanya tu???


ehem, actually hari tu percubaan pertama pakai. dapat free trial satu hari dari ciba vision. fresh look contact lense.

kalau tengok biasa, warna purple. tp dah pakai, tak nampak pun purple tu. cuba buat mata besar sikit lah. dan macam bersinar sinar je mata tu. terpancar cahaya keimanan tau...


ni haaaa. hasil pakai mata pelesuuu...


tapi, kalau korang nk cuba yg cantik cantik boleh try tengok kt CherryBerry Lens Shop.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails