:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, April 27, 2010

ada blogger gaduh?

hello hello

tau tak sekarang ni, ada berita hot dalam dunia blog??? huiii hangat betul.
blogger ni...lawan dengan blogger yang tu.
dua dua blog aku baca. kadang kadang drop comment, kadang kadang baca sepintas lalu.

blog yg satu ni, memang dah glams habis.

blog yg satu tu pun, ramai followers sebab entry dia betul betul, selamba dan tak kisah pun kalau org downkan dia sebab fizikal dia. [ah kalau org cakap aku gemuk, touching wey]

tapi, aku...aku tak sokong mana mana sebab aku tak tahu hujung pangkal dan aku tak pernah pun nk kenal dorang.
cuma, orang orang yang hantar comment tu lah aku nk katakan.

uhai, masing masing menyalak tak hengat. masing masing baru nk cakap blogger tu macam tu, macam ni. haih, kalau rasa tak suka kt blogger tu, kenapa tak buat entry nk kutuk blogger tu kan. tak payah nk tumpang kt comment orang tu.
macam batu api kot.

aku tak salahkan penulis blog tu, sebab agaknya dia memang dah geram dengan blogger yg glams tu.

haih, macam macam tau.

lantaklah dorang. cuma nk pesan, hati hati dalam kawan blog ni. tak semua orang baik hati, hargai kawan kawan blog. mesti ada yg tikam belakang walaupun tak semua.

hai, apa lah yg aku tulis ni....???









bubye pengantin~to~be - take care!

4 comments:

sI tEDI said...

apa barang nak gaduh2

e.t.t.y said...

tu lah..relax sudaaa

akulafix said...

blog mn cik bai oi??meh le kita gosip2....hahahahah

Juz Call Me Sharz said...

haih xsgka pulak dlm blog pon boleh gaduh...huhu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails