:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, April 5, 2010

yeay, remy ishak menang!!

hello hello

najibun dah balik dah malam semalam. hilang rindu. sebab sekarang dia berada kt semenanjung malaysia yakni bukan di seberang laut nun jauh di mata.

oh ya. abp selamat dah. ada yg tak puas, ada yg puas.

yang puas - remy, tizz, fafau, aznil menang. bunkface paling aku terlompat bahagia.
tak puas - fafau tak menang abp. siti lak. faizal tahir tak menang tapi aizat. adik ku keciwa. haha.

tapi overall, okaylah. host pun best jugak. anak shira comel gila. tiba tiba.

tapi paling tak best, masing masing nk buat tribute pasal arwah DB. bagi aku, baik ko bagi sikit reward tu kt family arwah. thats better kot. tak payah nk buat skrip sedih sedih. tp kalau bagi reward tu belakang tanpa ada publisiti, lagiiiii bagusss. aku suka kalau tanpa ada camera ni, tanpa ada cek pelesu. tak macam satu program tu, ada camera, ada host cun, barulah nk bagi sumbangan, nk bagi pertolongan. padahal family tu dah bertahun hidup susah.

aku buat live update kt fb. sorylah kawan kawan kalau wall mu penuh dengan update tu. tapi lagi bagus kot dari pada penuh dengan status lembu hilang dari farmville, bagi kek, bagi bunga. haha kawan aku dah kena sound sebab baik hati sangat nk semakkan wall aku dengan pemberian dia yg tak seberapa tuh. haha.

kemudian, baru malam ni aku active balik dengan twitter. mana aku nk tulis, aku tulis. yg tak minat, takdelah aku tulis.

okay, esok aku balik kl. ada 2 interview. pastu gedik plan nk balik perak, berjimba sehari dengan rakan karib yg mempunyai persamaan dan nasib yg sama. haha.

okay tata.

erm, nk balik perak, mesti aku rindu kt anak anak aku.

aku cakap1: rindu lagi kt najibun, camne ni???

bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails