:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, April 17, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair di Berjaya Times Square = hoh, kecewa betul!

hello hello



bila letak 6 gambar sedih yg diambil dari google, faham tak perasaan sedih diriku ini???
kalau letak 1 mungkin sedih je, tapi ni 6 gambar wey!!! boleh cuba faham tak macamana sedih tu???

sedih sebab sibuk war war kan nk pergi times square, alih alih tak dapat pergi pulak.

sedih lahhh.

tak dapat jumpa orang orang yg aku nk jumpa, kawan kawan baru. heeeeeisssssh, sedih lagi ni sampai tak boleh nk ingat apa apa.

anyway, terima kasih banyak banyak kepada nuffnang, atas jemputan ini. erm, kalau aku tau aku tak dapat pergi, mungkin aku tak masuk pertandingan yg menawarkan tiket free tu kan. kalau aku tau, mungkin blogger lain yg dapat peluang. kesian uols yg nk pergi, tapi tak dapat.

apa apa pun, enjoy diri sendiri kt times square tu eh.

esok....aku blogwalking kt blog korang yg pergi tu. aku tatap wajah kau orang puas puas. sehingga masuk dalam mimpi yg aku kempunan nk pergi.


sretttttt sreettttt sreeeet....sedih betul lah!


bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails