:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, April 14, 2010

Cat show coming in April at Melaka and Sunway Pyramid

hello hello


copy paste dari sini http://pakcupet.blogspot.com

Pakcu and Cat Show.. MCC Cats Fun Show, Melaka Mall 18 April and MCFA International Cat Show, Sunway Pyramid 25 April


Salam semua...
Ok bulan ni pada 18 April, MCC ada buat satu show - Cats Fun Show, di Melaka Mall, Air Keroh. Format dia sama macam Merdeka Fun Show tahun lepas kat Mid Valley. InsyAllah, Pakcu akan masuk and bawak dalam 6-7 ekor kut. So, sapa2 yang nak jumpa Pakcu, leh gi Melaka time tu, leh kita berkenalan dan bersembang panjang... hehe. Lepas tu boleh tengok kucing-kucing Pakcu yang comel-comel... kekeke. And kepada sesiapa yang volunteer tolong Pakcu hari tu, dipersilakan sangat... hehe.

Lepas seminggu, pada 25 April, MCFA pulak buat International Cat Show kat Sunway Pyramid. InsyAllah, Pakcu akan masuk gak. Kepada sesiapa yang ada free, datanglah melawat. Boleh belajar banyak bila pergi cat show macam ni.

Ok, ini antara kucing2 pakcu yang akan di bawak masuk dua-dua show tu. Ada 3-4 ekor lagi tu, nak buat surprise... tak leh tunjuk pic kat sini.. hehe.

Littail Mike. Dulu menang dua anugerah kat Merdeka Cat Fun Show.. Best Cat with Largest Ears. Best Cat with Shortest Tail. hehe...

Argo Armani. Pun dapat dua anugerah masa Merdeka Show. Best Cat in Show for Aee Pet (Sponsor), and 2nd Best Longest Body Cat.

Aren Arena : Pun pemenang dua anugerah. Best Cat In Show for EG (Show Organiser), Best Lyrical Eyes.

Kucing-kucing lain... nak buat surprise. Nak tengok, datang ler masa show tu..hehe


--------------------------------------------------

see see, siapa kata yg masuk cat show ni cantik cantik belaka. yg comot pun boleh tau. tapi bagi aku, takde kucing yg tak comel. kucing mesti comel comel comel!!!

okay, orang orang melaka. pergilah serbu budak budak comel ni. pergi gomol puas puas. jangan risau, dorang ni confirm bersih dan wangi. kata nk masuk show kan. kan kan kan.

insyaAllah, kalau takde apa apa, i will be there soon. even dah terlambat nk masuk, nk belajar jugak. amik sikit ilmu dari otai otai kt sana.


aku cakap1: ah cakap lebih, aku masih rendah diri nk masukkan anak anak.




bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails