:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, April 20, 2010

happy news....!!!

hello hello


korang korang.....kita tak sabar nk bercerita ni.....

yipppiiiiii...

kita dapat lagi 1 anak lah!!! kita tengah seronok campur penat ni. penat sebab nk handle yg lagi berdua tu. lagi lagi si kakak sulung, masih tak boleh nk terima lagi adik barunya.
si adik pulak, biasalah. anak tengah selalu nya pandai memainkan peranan. dah kamceng.

jap eh...tengah pilih mana gambar gambar yg okay nk bagi korang tengok.

erm, so far, kita bagi nama dia boboy sebab tiba tiba teringat kucing lama yg amat manja. sesuai kot dengan perwatakan si kecil ni. agak manja. bila dipanggil, mahu mendekati kita.

sabar ye sayang kecil, jap g kakak dah boleh terima kamu sebagai adik barunya.

okay, excited!!!!!!!!!!!!!!

aku cakap1: nasib baik segala keperluan asas [frontline+ubat kutu] dah siap siap ada. kalau tak.......

aku cakap2: kita rasa, si boboy ni pun breed mixed siammese. heh. memang berjodoh dengan kucing siam jelah aku ni....




bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails