:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, April 14, 2010

facebook.

hello hello

aku ada satu habit yg tak berapa orang nk suka kot.

tentang - nk add kawan kawan kt facebook.

bila ada orang request nk jadi kawan aku, aku akan check mutual friend. kalau setakat sorang MF, tu pn kalau kawan abang sepupu aku atau kawan jiran aku, aku ignore je.
tapi kalau dia adalah kawan sekolah aku, yang aku kenal rapat, tu pun aku malas nk accept.

boleh tak camtu eh sebenarnya??? kecik tak hati orang tu bila aku ignore dia???

aku malas kot nk tambah ramai kawan kawan ni. untuk apa eh? tengok status dia yg berlambak kt wall aku yg entah apa apa punya status [aku pun sama, cakap orang lebih!], pastu nk cari tukang semak kan wall aku dengan hadiah chocolate, bear lah bagai??? eeeuww please lah, aku tak cari lah semua tu.

satu malam tu, aku reorganize balik aku punya list of friend. adalah beberapa orang aku dah remove from list. haha. kejam tak aku. so sekarang, kawan kawan kt fb ada 100 lebih je kot.

yg aku pelik, bila aku tengok kawan kawan aku punya kawan, mak aaaiii punya ramai. apa tak semak ke wall korang dengan status kawan kawan korang????
takpe, takpe. kalau korang suka, apa salahnya kan?

sorang kawan aku, suka lah dan pemurahlah sangat nk bagi hadiah bagai. eiii aku tak suka okay. dan dan tu je aku sound, tak payah nk semakkan wall aku. pastu dia dah tak bagi dah. yeay!

pastu sorang lagi kawan, aku rasa dia dah kahwin. tp status cam merepek repek. at last aku buang dia! in fact, aku memang tak berkenan pun dengan dia since kt uitm dulu. poyo gila dan perasan bagus.

pastu ada kawan lain, siap buat lirik lagu lah. alahaiiiiiiii, semak kadang kadang. nk jiwang jiwang. tp biarlah. nk buek camno laie???

yg lain lain request tu, farmville. adoyai, aku tak main benda alah tu wey. stop request me okay. game game tu mmg aku tak layan.

pasal tag gambar pulak, tu aku tak kisah pun. tp kalau ada yg takde kaitan dengan aku, aku remove sebab contoh kalau jual produk kan, aku tak suka lah nk dapat email banyak banyak. tp memang benda tu aku tak kisah.

request kawan kawan, kalau aku rasa aku perlu nk add, aku add. kalau tak, tak payah lah aku aku nk add. ahhh. korang dah add aku kt friendster kan, asal nk sebok kt facebook aku lak nih???

okay. done about facebook.


aku cakap1: sekali lagi aku publish tanpa check dulu.


bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails