:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, April 22, 2010

tapak kaki kering macam pijak gurun sahara!

hello hello

sapa ada petua nk lembutkan / haluskan / licinkan / cantikkan / gebukan tapak kaki yg kertu???

ni kalau nk keluar dating ni, kena pakai full shoe ni, kalau bakal suami nampak, aduuuuh. tebal patblas inci kot muka. kau ni tak reti nk jaga kaki ke??? kaki pun seksi tau. hahahahahahha. upssssss....

betul wey. aku mempunyai masalah tapak kaki kering sekering keringnya. bila dah kering sangat, dia jadi merekah. bila dah merekah, kulit cam terkupil. bila dah terkupil, aku pun senang hati nk kopek kopek macam tak de perasaan bersalah memburukkan tapak kaki sendiri.
auwwww tengok tapak kaki sendiri pun rasa malu yg amat sangat.

nk sapu lotion??? mak tak rajin nokkkkkkks.
nk google petua petua??? internet dah makin slow. dpt message kata dah exceed 5gb sebulan. wth betul.

hoh, nk cantik tp banyak songeh pulak.


aku cakap1: serius. sapa ada petua, ada barang baeeeek punya nk dipakai, sila tinggal comment. terima kasih kawan kawan!

bubye pengantin~to~be - take care!

3 comments:

sI tEDI said...

ekekkeke.. x pat lak nak tolong! gugel2 lah!

Solehah said...

tak pernah ada masalah ni lagi..tp tgk kawan dlu letak veseline..camna tah spelling..time nak tdo ja dia sapu..murah je bende alah tu..

e.t.t.y said...

vaseline tu yg guna utk bibir tu eh?? ke losyen dia?
okay okay, nanti saya cari. tqvm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails