:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, July 11, 2011

gila tak puas hati.

hello hello

ah lama gila tak update. rasakan!!! =P

banyak gila tak review lagi. baju, pelamin, kek, guest book, goodie bag malam nikah, baju nikah [macam dah reveal awal awal hari tu je kan], wedding dress, wedding planner.....
OP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

serius shit...aku bengang gila dengan op....tapi takpe takpe....aku tunggu album siap dulu. kalau raw pics tak cantik, album cantik..takpe. aku kasi review baik sikit.
tp kalau raw pics tak cantik, album pun macam hareeem....tolong sikit aku nk kasi review baik baik....aku hentam je.

review yg disebut kan atas tu, sabar ye. satu persatu akan ku update.

nk cite pasal op dulu. first sekali raw pics. aku yg kena follow up hari hari, bila nk siap burn dvd. lama gila kot tunggu. padahal kt tampin je. okay fine, last week baru dapat.

tengok dulu dvd tu, alahai.....gambar yg dorang tangkap tu.....alahai...tak tau lah nk describe camne......gambar blur, gambar over lighting, gambar yg tak berkenaan, gambar kepala laki aku separuh. motif tangkap gambar paras mata separuh je?????

laki aku dengar je aku membebel. haha.

paling tak boleh tahan, gambar bontot mua aku ,pengapit aku!! tu yg buat aku sangat sangat menyirap...

kau tangkap gambar bontot kawan kawan aku apahal????

details semua jangan cakap lah. nan ado....padahal, ko boleh kot buat research op lain. setakat amik idea op best best, tak salah kan......

alahai, nk bercakap pasal ni, sampai bila pun tak habis.......

last sekali kitaorang punya keputusan, minggu ni amik album, tengok album camne. kalau tak cantik tak worth it dengan harga yg dibayar, ktorg maki hamun je. lantaklah kan....

ktorg bayar mahal mahal bukan untuk dapat hasil cap badak!

SERIUS MENYESAL GILA!!!!

okay dah habis luahkan rasa tak puas hati!!!

sekian.....

1 comment:

Anonymous said...

tapi air cap badak menyejukkan badan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails