:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, July 23, 2011

live in ward

hello hello

siapa yg tak sedih wok bila suami warded?? tp nasib baik lah masih boleh bercakap, boleh bernafas macam biasa, masih boleh berjalan. kalau tak, ish ish ish....sedih aku kan.....

alhamdulillah, disebabkan najib amik insurans, makanya ke mahkota medical centre lah dia.

urm not bad. kami makan banyak! yes kami...hahahahha..makanan sedap sedap....

so, sila beli insurance sekarang!!! silap silap warded je boleh dapat rm300 sehari. ngeh ngeh ngeh.

aku pun aktifkan balik insurance aku. sebab hari tu tak bayar so terminate. hihi



macam pass masuk genting theme park je. hahaha...



susah hati bila nyawaku sakit.....



harini weols lunch chicken grill wokkkkkk.....aaaaaaaaaaaaahhh nk lagi pehlissss.....


doa kan yg baik baik utk suamiku. amin...


thanks korang yg tau cerita ni!!! love u.....


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails