:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, July 24, 2011

wedding review :: wedding rings

hello hello

entry lepas :: hunting at habib



okay, ring for groom, selamat dibeli seminggu sebelum bernikah. lagi nk dekat nikah, lagi kerap kitaorang berjumpa. ada je lah hal nya. kau jangan tak tau, sehari sebelum pun jumpa gak untuk rehearsal reception tampin. sungguh tak ikut nasihat orang tua. tp nk buat camne kan......bukan saja saja nk berjumpa, ada hal nya.

cincin untuk najib, ktorang beli kat kedai crystal, jusco baru melaka. since ada discount 50%, grab je. and not bad, cantik cincin tu dengan warna blue topaz. service pun best. SA sangat peramah.

* in fact lepas kahwin pun, pergi repair sebab crystal tu macam longgar. service FOC!

cuma kt kedai ni, takde engrave service. sedih kt situuuuuu.....




cincin aku pulak, kt atas tu ada entry lepas pasal beli cincin ni kt habib. beli pun sempena pesta habib. ada 50% jugak.

cincin aku ni, white gold. tp salut emas kuning sikit. so tak nampak macam white gold pun. aku memang suka white gold. =)







tu je. bye....... =P




4 comments:

Linda Yusoff said...

cantikkkkkkkk. both. i loike

Fariza said...

cntiknya cincin !!!!
tahniah

Gadis said...

cantik cincin both of u..sweet..=)

e.t.t.y said...

ouch...terima kasih....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails