:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, July 14, 2011

kolam mandi / pool gunung tampin.

hello hello

rasanya ni first time aku jumpa kolam air gunung. besar lebih kurang macam kolam renang *ke kecik sikit.

kat gunung tampin.

kt belah bawah, open to public. and will charge u rm4/entry *kalau tak silap.

kt atas pulak, still open to public, cuma ada 2 buah kolam and free entrance. * yeayy

actually, najib kata ada air terjun, tp takde laluan yg senang nk ke sana. kena lalu jalan yg ala ala mencabar. sebab nk ke kolam yg atas tu, ada jalan bersiap tar.

jalan tu selalu lah orang berjoging. gila kental, dia punya kecondongan jalan tu, mencabar okay...baik punya darjah kecondongan.

kat kolam atas tu pulak, port baik punya budak budak sekolah ponteng sekolah. kakakakakakakakakakaka....aku mengantoikan budak sekolah di sini.
*sebab najib pun buat pengakuan dia buat camtu dulu. =P

hari tu masa kitaorang pergi, kitaorang naik dengan motor. haaaa sempuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttt *sepah.

kesian motor tu. najib cakap, kalau selalu buat camtu, rosak motor.

aku macam nk pergi lagi, sebab hari tu dapat pegang air dia, masyaAllah, sejuknyaaa..dah lah siap berkolam bagai kan. tak payahlah risau lemas ke apa.

tp kalau nk pergi lagi, alamatnya kena berjalan lah guna kaki yg 2 ni....semputtttttttttttttttttttt..........


so ini adalah info antara tempat menarik di tampin. gua pun tak sangka beb tampin ada tempat yg cool *memang sejuk pun macam kolam tu.


aaaa nk pergi lagi......................!!! tapi tak mo semput kena jalan kaki....!!



selamat beriadah...!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails