:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, August 9, 2010

adik yg sekarang!

hello hello


[auto publish entry]


adik yg terbaru. setelah dia survive dari virus Feline Distemper. urm, semua cerita adik, ada kt sidebar tu eh. bacalah. mungkin ada sedikit tips macam mana nk pulihkan kucing yg kena virus tu. sebab tak ramai kucing yg survive. alhamdulillah, adik sihat setakat ni. berkat doa korang jugak!


kalau korang perasan adik kurus kan. tp sebenarnya adik memang dari dulu kurus. cuma badan dia berat. badan dia jenis kurus, panjang. muka pun bujur sireh kan. kalau perasan, mell & ah boy, badan jenis bulat. muka pun bulat macam tuan dia. hehe.


kurus kurus dia ni, tegap ni badan adik. adik bukan jenis suka didukung. kalau kita dukung, kuat je badan dia nk lepaskan diri.


selalu aku sembang dengan adik ''adik kuat makan, tp mana pergi semua makanan tu dik? adik kurus je, tak gemuk gemuk pun'' hehehe. kuat berak dia ni.



hai....adik ucapkan terima kasih pada semua yg doakan adik hari tu. Allah je boleh balas jasa aunty/uncle semua. nk harapkan mummy, gaji dia kecik. dah jadi boss kang, dia buat open table eh....order jeeeeeeeee.....=)

adik yg selalu kejut aku pagi pagi. kang dia geselkan hidung dia. nk makan lah tu. dia pun dah jadi macam ah boy. bela jin!

2 comments:

meowwmania said...

sama-sama adik yang encem...eh! adik ni boy kan?

sama cam Momel ler..momel dah kuat mkn skrg tp bdn masih kurus ni tak gemok tp makin panjang heheee

veesakura said...

ei, comelnyer!!!!rupe adik cam mama smokey. cian die, sakit ek..seb baek dah sihat..alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails