:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, August 16, 2010

blog pengantintobe akan bercoti...cobaaan...

hello hello

kerana pengantintobe akan menjadi pengantin...cobaaaan....

haaa, jangan terkejut dan buat muka terkulat kulat. betul, ana tidak tipu...cobaaaan...

hahahahaha. best what kahwin puasa puasa ni. jimat belanja. hahahahhahaha


takdelah!!!


aku takde idea sebenarnya.

kau orang kena ingat, zaman 'dahulu' lain dengan zaman 'sekarang'. kerja dahulu tidak sekejam kerja sekarang. betul. aku tertekan je sekarang ni tau. takpe, hal kerja aku boleh handle lagi. at least, tak lah teruk macam kerja dengan kap lam nga tu..hehe...tension tension pun, budak tiga tu ada nk gembirakan aku.



hal personal pulak, ntahlah. macam nk share. macam tak mau. tp doa doa lah hati aku masih milik lelaki itu eh. sebab sekarang ni hubungan kitaorang 50-50 je. betul. kali ni, bukan main main macam dulu. dah dekat 3 minggu kot hubungan tu suam suam. salah satu penyebab kenapa aku berada dalam tekanan sekarang. aku takde teman mengadu. kalau ada pun, ntahlah. lantaklah. hidup aku, hidup kau....
tak pernah wey selama 6 tahun ni, keadaan jadi macam ni. tp biarlah. aku yg buat keputusan, so biar lah aku tanggung...



dan, bila aku senyap sekejap nanti, moga moga ada yg rindu aku. ada yg pujuk pujuk aku supaya aktif menaip lagi. hahahah. alah, korang bukan rindu aku. rindu kucing aku kan??? kan??? kan???
takpe, biar aku senyap, blog korang tetap aku lawat. aku tetap akan tinggalkan jejak. insyaAllah.



aku akan mengganas lagi selepas ini. nanti kemunculan suria perkasa merah jambu.....


assalamualaikum...jaga diri baik baik. in advance, selamat hari raya aidilfitri. maafkan segala tutur kata, perilaku dalam blog yg mungkin ada guriskan hati dan perasaan korang dalam aku tak sedar. almaklumlah, diri yg hina...dina ini..hahahah. wey, mintak maaf tak boleh gelak gelak. kena serius....

okay, raya jangan lupa diri. jangan lupa update hal raya.

huhu sedih pulak.........

takpe, doa doa aku berjaya melepaskan diri dari tekanan ni secepat mungkin so that, aku boleh blog menggila gila!

bye korang. take care.......

3 comments:

meowwmania said...

tetibe jadik shahdu pulak baca..

sabo yer...dugaan bulan pose kot

bab yg personal tuh, jgn pk2 sgt kate org klau kite lepaskan tp mmg hak milik kite ianya akan kembali jue ececehh...

eh tp betol ape.. jgn putus asa k
chaiyok2 :D

Misz Pinkie Winkie said...

ala..
rindu kat etty jugak bukan kucing saja.
jgnlah tinggalkan daku.
tak bestlah camnie...
kita bukan ramai...
nnatie update yerk..
winduu lorrrr.

e.t.t.y said...

meowwmania - laaaa janganlah syahdu. blog mu tetap ku kunjung. begitu juga fb muuu...

lin - lin rindu kita?? wah wah...*terharu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails