:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, May 2, 2010

ada juga idea kejam macam ni ya.

hello hello


aku membacanya dari sini dah harus juga dicreditkan kepada sini juga. terkedu beb. sampai hati dorang buat macam ni. macam takde kerja lain je mangkuk mangkuk ni semua.

sila ke sini. baca sambil berfikir kenapa di zaman yg serba canggih sekarang dan makin maju, manusia semakin zalim. elok elok boleh cipta gadget yg canggih manggih, kenapa harus mempergunakan haiwan??? apa dia fikir haiwan tu takde perasaan ke? agaknya dorang fikir, haiwan tu tough macam kereta honda. podah!

aku try click pada link yg diberi, tp takde gambar. jadi aku google je. yg tak tahan tu, siap ada link untuk kanak kanak nk buat kraftangan. haaaa waklu.
kau dah ajar budak budak apa kes? budak budak apa yg tau. no wonder lah nanti zaman akan datang, lahir ramai lagi kanak kanak yg sebangsa, sepesen dengan orang orang ni. zalim nk mampus! http://dc-wifi.com/bonsai/framecat/framecat.html
wadahel. macam takde benda lain nk dijadikan frame. syial tol lah.

http://dc-wifi.com/bonsai/bkgallery.html - ini antara hasil yg dorang banggakan tu. cam cilaka.

nk tengok yg lain, pandai pandailah google.

sekadar share, kekejaman manusia. jangan marah aku okay.


aku cakap1: semoga aktiviti ni dah diharamkan!

aku cakap 2: malas nk letak gambar, nanti teringat ingat.




bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

Papa meow said...

Sakit hati melihatnya, rasa nak belasah je orang tu, jahat sungguh.

e.t.t.y said...

itulah pasal. sakit hati betul. sampai hati kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails