:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, May 4, 2010

nk balik kl petang ni.

hello hello


semalam dapat call interview dari alam. akademi laut malaysia kt area masjid tanah tu. tp pagi tadi, orang tu call balik cakap nama aku di cancel kan. sedih betul lah.
lepas tu dorang cakap, nanti dia masukkan nama aku dalam session post secretary pulak sebab esok adalah session untuk clerk.
dia cakap, masa hantar resume dulu aku tak bagi cover letter yg cakap aku nk jadi sexytary. =)

clerk pun clerk lah...tp memang takde rezeki aku pun.

aku dah buat keputusan, nk pindah melaka terus. petang ni calooo balik kg baru, kemas kemas barang. esok, by ambil aku dengan barang barang sekali.
sekali lagi, rasa sedih.....
selamat tinggal kampung baru...

kesian adik, tak dapat jumpa kak hana. in fact masa balik melaka dulu pun, tergesa gesa. dia tak dapat jumpa kak hana. takpelah kak, nanti ada masa datang melaka ye tengok dorang. dorang dah besar, sedap nk peluk.

kawan kawan, doakanlah aku dapat kerja cepat eh. rezeki jual kek memanglah bertambah, tp entah lah. kadang kadang rasa macam best je life sekarang ni..
aku sendiri pun tak dapat nk tentukan masa depan macam mana. sedih betul.

takpelah. ada rezeki aku, adalah. yg penting anak anak tak kebulur. cakap pasal kebulur, eh betullah, rezeki tu ada kt mana mana. tak payah nk sedih sedih. bila duit da nak habis, tiba tiba ada org order kek. tu lah rezeki namanya kan.
infact sekarang, ada orang tengah nk confirm order brownies versi dalam container kecil sebanyak 200 bekas. waaaaw. tapi tengah pening jugak. oh dia sepupu ku. yg nk kahwin bulan june nanti. takpe, demimu sepupu..sanggup aku try n error.


okay semua. harini, ku persembahkan 1 entry je. nanti dah balik melaka balik, kita ronggeng dengan entry lain eh. harini takde gambar lah. aci lah ek.

kids, mummy balik kl tanpa kamu semua. jaga diri baik baik especially pada kakak. jaga adik adik tau. jangan biar adik adik panjat tingkap pukul 2-3 pagi [macam malam td, tak tidur pukul 3 pagi. siap kacau aku mintak makan. sabar jelah]
once mummy balik, nanti mummy belikan makanan yg sedap sedap eh.
jangan nakal nakal. terbalikkan vase kesayangan nenek kamu tu. kang dia mengamuk camne??? vase terbalik, dia ingat sambal nasi lemak dia pulak yg tergolek dok! haha.
jangan susahkan orang lain tau.
mummy love u.....



aku cakap1: usaha plus doa!



bubye pengantin~to~be - take care!

3 comments:

lily lotus said...

insyaallah rezeki ada dimana2 :)

Papa meow said...

ye insyaallah, rezki memang ada dimana2...btl tu :D

e.t.t.y said...

k. lily & papa meow - ye betul tu. usaha yg penting

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails