:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, May 26, 2010

aik, mamat ni?????

hello hello


satu hari / petang, sms dengan by

''i dah bagitau belum, yg anak paan [kawan aku], nama dia nur amalina. nampaknya, tak de rezeki kitalah nk letak nama tu''
''laaa apa pulak. anak dia, anak dialah. anak kita, anak kitalah. i tak kira, i nk jugak nama nur qistina amalina tu''

*kitaorang dah plan bertahun dah, kalau anak perempuan nama tu, kalau anak lelaki....adalah. gila gedik nak mampus kan! dush!!!

''erm, tak maulah duplicate. nanti kita letak lah nama lain. nanti kalau dah pregnant, beli buku nama nama islam tu'' * gatal wok
aku lagi ''nanti i nk cari nama yg pendek dan bermaksud. takde nur, takde siti pun takpe. asal ada maksud then bila orang panggil dia, tetap maksud yg sama''

''yelah, nanti u pilih lah. takpun, senang senang letak siti arena antena''

aku ''ala, tak maulah. carilah nama sedap sikit''



sekali petang ni, bukak facebook, terus tekan tang friend request tu.




korang dapat agak tak siapa punya angkara??????????????????


berialah aku ingat aku dihidapi dejavu ke apa kan. bincang pasal antena antena ni semalam, pastu ada org add nama antena.

hampeh, baru nk feeling devaju.

tengok rambut, aku dah tergelak dah. terus call. ''nk add ke tak nak ek?'' ''entah, terpulang lah kt u''



korang agak agak, patut ke aku add siti arena antena tu???
jawapan aku, aku ignore je. hahahhahahaha. kantoi lah aku berscandelous nanti. kakakakakakakakkaka.


aku cakap1: de javu tu mende wey??? aku main taip je ni.
aku cakap2: pergi lah add minah arena antena tu.


update: maksud dejavu, tekan sini. haha. dah sah sah lain konsep aku.


bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha ha

kejam sungguh nama tu!!

nanti kalau tv papa ngan mama tak terang leh goyang antena.. eh anak yg nama antena tu.. kasil clear siaran tibi.

keekekekeke

e.t.t.y said...

dia tu sengal wok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails