:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, May 7, 2010

surat untuk mell, adik & boboy

hello hello


anak anak,

mummy mintak maaf sebab macam abaikan kamu semua sehari dua ni. agaknya kamu semua perasan yg mummy kurang sihat dan kurang gembira.
bila mummy menangis, mesti kamu semua datang, jilat air mata ''maria'' yg masin ni. lagi lagi si mell, pandangan mata kamu yg sayu, bertambah lagi sayu hati mummy.

bukan mummy sengaja tak mau cium kamu semua, tp mummy nk bagitau, mummy takde deria bau dah. FYI, mummy cium kamu semua sebab mummy nk bau kamu semua. walaupun kamu semua tak mandi, berak kencing tak cebok, tp mummy suka bau kamu semua. sekor sekor bau yg lain.
so since mummy kehilangan deria bau buat seketika ni, mummy tak mau lah cium sebab tak dapat pun nk bau. plus nanti bertambah teruk demam mummy, maka bertambah lamalah mummy tak belai belai kamu semua.

anak anak,

kamu semua lah yg selalu buat mummy gembira walaupun sebenarnya hati mummy berduka. kamu semua ni, haiwan yg takde akal tp rupanya hati dan perasaan kamu semua lagi alert dari manusia. mummy gembira dapat anak anak macam kamu semua.
dalam keadaan demam dan badan tak sedap ni, kalau tengok kelakuan kamu semua, terus rasa bertenaga balik. terus rasa gembira dan hilang semua kegusaran hati.
terima kasih sebab datang dalam hidup mummy.

anak anak,

mummy tak sihat ni, please lah behave sikit ye. janganlah rosakkan barang, bunga nenek. mummy tak larat nk kejar, nk jentik telinga kamu semua. nk angkat jari pun tak larat tau.

anak anak,

pasal litter box kamu semua, pun mummy nk mintak maaf sebab lambat bersihkan. setakat mana yg mampu mummy buat, akan mummy usahakan ye anak anak.
cuma janganlah kerap sangat berak, simpanlah dalam perut dan badan. biar gemuk.

anak anak,

mummy mintak maaf sebab tak mampu nk bagi kesempurnaan pada kamu semua lagi terutama pada mell dan adik. dulu makan makanan yg mahal mahal, tp sekarang tak lagi. sampai gugur bulu sebab makan yg murah. takpelah, mummy tak kisah pun melaburkan duit. asalkan kamu semua sihat. mummy janji, lepas mummy sihat ni, sanggup mummy tunggu bas town lembap nk mampus tu, pergi mydin cari pro diet. sementara ni, makanlah dulu smart heart tu ye. mummy janji, itu adalah smart heart yg terakhir okay. pasni, no more smart heart.
tp mummy perasan, smart heart tu buat kamu semua makin cerdik pulak. ada je akal kamu semua yg buat mummy tersenyum kan.
tp tu lah, bulu pulak gugur.


anak anak,

tu jelah kot. mummy nk rehat. kepala tengah serabut. jaga diri baik baik tau masa mummy tengah tidur ni. jangan kacau nenek nk jahit baju. jangan panjat tingkap. agak agak lapar kang, gigit lah kaki, kejutkan mummy.

jangan lupa doakan mummy cepat sembuh. pastu kita boleh main buih lagi.

okay, calooooooooo.


bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

sI tEDI said...

mereka pasti faham!

e.t.t.y said...

makhluk istimewa ni, memang istimewa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails