:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, May 27, 2010

THE MOST ADORABLE AND UNIQUE CAT PHOTO!

hello hello


* top entry. new hot entry will be at the bottom of this special enty. thanks babeh.


left: mell
right: adik
bottom: boboy



saja je masuk contest ni. bukannya susah naaa pun kan. alang alang ada si comel tiga serangkai ni, masukkan je. kalah menang, lain cerita. yg penting usaha. wow bila etty bercakap macam cikgu kauseling. hehe


susah kot nk pilih gambar yg mana nk diemailkan pada sabrina. tuan punya blog yg banyak persians tu. fluffy gila masing masing punya bulu. *kucing ek


sebab nk masuk ni, mestilah yg comel, hensem dan ganteng kan. takkan nk bagi gambar yg selekeh je, mata terkatup lah, mata jadi kecik ke. tak bestlah macam tu.

dan, akhirnya, tu je gambar yg aku rasa molek lah untuk dipersembahkan pada tuan juri.

suka gambar mell tu sebab dia memang suka bila aku make up. suka sangat dia nk duduk atas dressing table tu. pastu suka nk buat muka depan cermin.
gambar adik. well, dia tu pantang kalau aku on laptop. mesti nk menebeng sama. kalau kt tepi boleh diterima lagi nk manja manja, ni betul betul landing atas keyboard. adoyai.
boboy pulak. gambar dia tak banyak sebab kalau nk capture je, mesti gerak gerak. so ni jelah gambar yg betul dia static. hensem lah jugak kan.

kalau uols ada kucing, joinlah sekali. senang je tak susah pun. pergi ke blog cik sabrina tu ek untuk melihat terms and conditions contest ni.


daaaa, miau miau!


aku cakap1: bangga ada kucing comel. orang nk cakap tak comel pun, aku tak kecik hati. =P


bubye pengantin~to~be - take care!

7 comments:

sI tEDI said...

good luck untuk 3 serangkai.

aku tinggal serangkai jek ni. camne nak masuk. he he he

e.t.t.y said...

tq aunty tedi. ala si kurap macho tu kan dah macho. masukkan jeee.

Papa meow said...

Menarik juga, kalau ada masa teringin nak juin hehehe

oh ya, tentang soalan kucing indoor n outdoor tu. Yg indoor yg memang berdisiplin tau mana tempat dia nak buang, yg out door tu pn kebanyakannya berdisiplin juga, kekadang dlm rumah kekadang kt luar. Sebab klu dah byk sangat dlm rumah haru biru nanti huhu...

tentan aman n peace tu, memang hari-hari terpegang. kalau tidak dorang merajuk. tengoklah, kalau basah samak lepas tu, kalau yakin kering tak payah le samak. cara nak samak kat sini tak susah, ada satu kolam air bersih sentiasa mengalir dan satu kolam kecil disebelahnya diisi tanah. AIR dari kolam satu lagi mengalir masuk ke kolam berisi tanah, tanah tu mendap kebawah dan air lebih akan mengalir keluar. Bila nak samak tinggal kocakkan air dari kolam berisi tanah dan siram dimana2 yang patut disamak. Kemudian bilas dengan air bersih disebelahnya. Harap jawapan ni memuaskan hati hehehe

e.t.t.y said...

papa - sampai mlm ni je. masukkan upin ipin. kalau anak2 sy kalah ditangan dorang, sy tak kisah. hahaha.

ooo terima kasih byk2 sebab sudi jawab soalan tu.

Papa meow said...

Upin ipin? hehe... dah kesuntukan masa nk juin. Ni curik2 masa je balas kumen :D

Harap Mell, Adik n Boboy leh menang, posing leh tahan kiut lagi encem heheh

e.t.t.y said...

harap2 lah. tengok pesaing, semuanya gebu gebu. dorang ni harapkan manis je. hehe

lily lotus said...

ok2..akak cakap comel :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails