:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, May 30, 2010

bahasa jawa - mengempeng

hello hello↲

korang tau x mengempeng tu apa? okay, dlm bahasa jawa, maksud di macm gaya budak @ baby yg menyusu badan. Macam melekat kt dada mak dia lah kn. Ha, tu la maksud mengempeng.↲kt rumah ni, ada 2 ekor yg suka mengempeng. Dr baby, sampailah da besar panjang ni. At first mcm xkisah. Fikir mungkin rindu nk menyusu dgn mak kn. Tp lama lama, galak pulak. Siap ajar si adik. Ye, itula dia mell.↲ sekarang, berdua tu pantang nampak selimut aku. Sure lenjun dgn air liur dorg. Dan berdua tu bakal mengajar si boboy. Bila boy mcm nk start hisap hisap selimut, aku try tarik xbg dia teruskn. Kalau dibiarkan, confirm jd mcm budak ber2 tu, xboleh henti tabiat pelik. Kucing korang mcm tu k?↲
bubye pengantin~to~be - take care!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails