:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, May 14, 2010

adik adik mell seibu..sebapa???

hello hello


pernah janji tak dulu nk letak gambar adik adik mell??? rasanya pernah tp aku sendiri lupa. oh ye, berjanji dengan tedi rasanya sebab hari tu dia nk anak kucing buat geli geli. eh geli geli tu stok ayat konon konon macam nk bermanja lah. mungkin kucing yg sedia ada ni, sejenis dengan mell dan adik. tak mahu sangat di manja. kental lah konon.

boboy baik, mahu tidur di celah kangkang mahupun ketiak masyam. haha.

maklong a.k.a bekas penjaga mell yg dulu, pernah bagitau. kalau nk ambil lah. tp rasanya, kuota aku dah penuh. tp kalau korang nak, boleh. rasanya free of charge, cuma apa kata kita buat system barter??? korang ambil foc, tp korang sedekah kan lah sebungkus makanan. aci tak??? rasanya mak si mell tu makan smartheart.
bukan apa, orang memberi kita berbudi ye idak?


ni adik beradik seibu ye, sebapa aku sendiri tak tahu sapa bapak mell. haha. =)


ada 4 semuanya. 2 ekor hitam macam ni. seekor macam mell, seekor lagi macam adik. tp dek kerana aku ralat tengok yg persis mell tu, terus lupa nk snap gambar yg macam si adik. sorry.


mana tak ralat kalau terpandang si comel ni. sebijik habis macam mell. tiba tiba rindu mell masa kitten. oh mell, manja nya kau masa tu nak. *cuma mell mata dia hijau, yg ni biru

tp nampaklah jugak telinga si kecil putih tu kan. lagipun, si putih tu malu. yg kelabu tu memang menurun perangai mell, bising ya amat!


tengok, dia je menebeng kt depan camera tau. haish. comel sungguh lah kamu anak.


haa, ni gambar malam tadi. nampaklah jugak macam adik tu kan.

umur dorang ni dalam sebulan kot. ekor semua panjang. ikut mak eh.




ini anak anak pot yg lepas. mell's batch. oh ye, nama mak mell tu pot. hehe.

tiba tiba rindu pada yg lain. apa khabar lah dorang ye. kalau ditemukan dengan mell, sure gaduh. kalau biar lama sikit, mesti okay pastu dah boleh gurau gurau. mesti moment tu sweet kan???? *sebak

samada yg putih atau kuning tu dah mati ye. kena langgar.

kenal mell tak????


malam tadi aku peluk dan sembang dengan mell:
''mell, td mummy jumpa adik adik mell, rasa nk ambik je bawak balik''

aku dok ulang ulang ayat tu sambil mata aku pandang mak. dan aku perasan mak pandang aku balik dengan pandangan sinis. hhahahaah yessss, mak faham kehendak aku.
tp telah ditolak proposal halus tu.


tedi, kalau nk bagitau ye. tak pun, kalau boleh bagitau readers kamu jika inginkan mereka.


aku cakap1: aku tolong orang je ni. takut kalau si comel tu kena buang. sedih...


bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

sI tEDI said...

etty,
buat masa sekarang xberniat mahu jaga lagi.

nanti aku tanya kawan2 aku ya.
TQ upload gambar!

e.t.t.y said...

okay.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails