:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, May 8, 2010

hampir dirogol malam tadi.

hello hello


malam tadi, tengah demam demam aku gagahkan juga lah badan nk keluar temankan yaya pergi pantai. nk hilangkan tension lah kononnya. yang aku pulak, nk sedapkan badan. duduk kt rumah baring baring tak syok jugak. cehhh.
destinasi, pantai puteri dekat dengan tanjung keling.

hanya melepak tepi pantai, duduk atas pasir sambil melayan cendawan goreng, air jambu batu + kelapa dan rojak buah. kata gedik santai kan.

sembang punya sembang sampai yaya touching bila part aku bercerita sungguh2 pasal entry aku tentang kekejaman manusia pada haiwan [kucing] lately ni.

kemudian, ada segerombolan mat rempit datang. risau gak. tp sebelah kami ada tembok yg ramai family duduk kt situ. okay selamat.
mat mat tu nyanyi sambil petik gitar kapok. sedap jugak suara vocalist utama dia. cam noh hujan pun ada rupa dia. sambil sambil tu, pasang telinga dengar dorang bersembang. ish bukan nk tau sembang pasal apa, nk tau orang mana.
sekali dengar indon.....terus cam ??? alamak! aku anti org indon bukan lagu indon.
tapi sedap pulak tang nyanyi lagu situasi bunkface tu.
eh org indon ni, asal nk nyanyi lagu pakwe aku lak ney??? hangen jap.
dengar lagi, ooooo sabahan rupanya.

makin lama makin ramai, dan nyanyi ntah apa apa. kami pun dah rasa tak secure, blah lah. masa nk blah tu, dengar dorang jerit jerit ''kami seksi kami seksi''
apahal kau. bangga sangat ke jadi seksi. tp tak pandang pun.
makin galak pulak dorang gelak gelak jerit cakap seksi tu.

dah masuk dalam kereta, bila yaya pasang lampu kereta je nahhh amik kau. masing masing naked okay. eh tak lah naked, cuma pakai spentot je. pastu budget hot ke ntah, pakai spentot color putih. siap macam syial je buat gaya lucah. pehhhh adakah kitaorang berambus tepat pada masanya???? siyes kau, rasa macam bersyukur cepat bertindak.
ni tak lain tak bukan mesti sabah kafir ni. kalau islam, takkan nk pakai spentot je kan. at least boxer kotak kotak.

masa tengah dengar dengar dorang nyanyi tu, aku siap bagi yaya berfikir
''ko bayangkan kalau kita kena rogol ramai ramai dengan dorang. camne?"'
''eh mulut kau cam celaka lah pompuan''
''hahaha, aku suruh ko bayangkan je. dah jom blah!''

yelah, lelaki kan. pakai tudung labuh ke baju kurung ke, kalau dah nafsu mencanak canak tu, tak boleh control. haha. sorry lah wahai readers lelaki ku. tp bukan aku maksudkan semua orang lah [ada juga yg baik sekarang ni]
ini lagilah kalau dalam group yg ramai. wah berpesta lah kan.

tinggggg terus teringat, dulu masa kt uitm, kawan aku izan pernah cerita yg dia sambut merdeka kt dataran merdeka. oh ni satu hal pulak. bukan salah lelaki semata. perempuan tu ngang sangat.
orang lain tengah countdown merdeka, 2 ekor setan ni tengah buat project lahanat pulak kt tengah tengah dataran tu. perempuan tu pakai tudung labuh, dia siap bukak tudung jadikan alas. boleh???

at first aku macam tak percaya, tp bila bagitau by pasal tu, dia pun mengiyakan. dia kata dah common sangat benda tu kalau ada function besar besar ni. dah tak heran.
padanlah dia tak mau bawak aku sambut ambang merdeka ke apa kt dataran merdeka @ klcc.
kalau datang sekumpulan lelaki dan sekumpulan perempuan, perempuan kena kepung, kena raba ke apa. even kalau datang dengan pakwe. pakwe kena belasah, awek pun kena belasah.

eiiiii tragis tak benda tu??? adakah kl sekejam itu???

oo tu kt kl lah. tempat lain aku tak tau.

bila terkena kt diri sendiri malam tadi walaupun ntah ntah dorang takde nafsu pun nk usik kami, tiba tiba rasa macam takut jugaklah nk lepak kt pantai lagi.
pasni jangan gatal gatal nk lepak malam malam.

serius ooooo. takut bila masing masing buat parti bogel nk terjun laut. hohhhhh.


aku cakap1: kalau pakwe kt sebelah pun, kadang kadang rasa tak selamat. dunia dunia..



bubye pengantin~to~be - take care!

2 comments:

sI tEDI said...

aiyooo!

nasib baik

e.t.t.y said...

tu lah. jgn buat kerja gila

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails