:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, June 16, 2010

adik demam pulak!

hello hello


pasal iklan adik, dah ada yg call. tp mummy adik belum nk confirm lagi.

hati tak tenang betul nk lepaskan adik pergi rumah orang tu. in fact masa hantar boarding rumah yaya hari tu pun, rasa tak selesa. takut apa apa jadi.

takkan nk pinjam kucing betina dia pulak kan?

adoyai. i pening lah!

adik pulak, harini demam! pagi pagi mak dah kejut aku, bagitau adik muntah muntah. bangun tengok adik dah melepet. time makan yg patutnya dia paling busy panjat kabinet nk tengok aku dah siap basuh bekas ke belum, tapi dia takde pagi ni.
aku suap makanan pun, dia tak mau.

tidur je.

risau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


anyway, terima kasih banyak banyak untuk tedi.




aku cakap1: apa pelik sangat ke iklan aku buat tu? bongok punya member!
*emo

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

alahai adik..
demam ker? ciannya..jgn lupa makan ubat yer adik.
muah3...tuk adik

e.t.t.y said...

tq lin dari adik. hehe

lily lotus said...

siannya..harap2 cepat ok yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails