:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, June 1, 2010

cam haram punya proposal!

hello hello


baru ingat nk mendiamkan diri dari dunia blog buat seketika. nk redakan jiwa kacau ni. 4 je kerja aku bila duduk depan laptop.
  • tengok email
  • jenguk facebook [status kawan kawan & gambar. ada mengadd ni, perkara terakhir akan aku buat sebab aku berkira sikit pasal add kawan ni]
  • blogwalking - wedding blog, pencinta kucing blog, blog yg ada dlm bookmarks
  • cari kerja - jobstreet, mudah.com, achemm blogdrive

takdenya aku nk pergi web surat khabar online ke apa. aku tak rajin macam tu. aku suka baca versi surat khabar yg betul betul punya versi. tak kiralah tahun lepas punya. kalau aku rasa surat khabar tu belum aku baca, aku baca. haha. ketinggalan zaman punya cerita, itu aku.

blog gosip artis pun, satu site je aku baca. tu pun tak bukak hari hari. aku lebih suka buka web tu 3 hari sekali. suka himpunkan gosip dalam satu masa. sebab blog tu agak jarang nk update setiap hari. so, baca sekali harung adalah heaven. [tambah dosa nk gosip tak tentu hala dengan family. haha]


dan tadi, blogwalking ke sini -> http://meowwmania.blogspot.com/. macam terkesima sebab aku baru je lepas close tab pasal spca. takde pulak aku nampak sesuatu yg pelik.

p**d*k betul. haaaa, kan kena sebijik. sapa yg plan projek lahanat ni???? macam cilaka!

paling aku hangen, kt melaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! celaka tak??? patutlah asyik panas je melaka sekarang, dorang dah plan sesuatu yg haram kt bumi hang tuah ni. cisssss.

seterusnya, pergi sendiri ke web ni, dan saksikan betapa haramnya perangai masing masing nk buat sesuatu pada makhluk yg langsung tak berdaya nk melawan ni. boleh tak korang yg buat tu, bayangkan yg kena jolok tu, anak korang. bukan binatang! eiii korang ni, perangai binatang pun kalah tau!!!!!!!!!!!! binatang pun ada perasaan.


okay okay, nk carut carut dalam blog tak guna.

mari sign ini petition. TOLONGLAH BUAT DEMI MENYELAMATKAN HAIWAN HAIWAN YG TAK BERDOSA DAN TAK TERDAYA NK MELAYAN NAFSU MANUSIA NI.

korang tak rugi apa apa pun kalau buat ni. serius. kalau korang heboh sangat pekik kt telinga aku, aku suka gila kt kucing, anjing tu comel, unta tu cun, lembu tu hensem, tp kalau tak sokong benda ni, tak guna jugak perasaan pencinta haiwan korang tu.

so, marilah sama sama kita berusaha dari duduk diam dan bukak web tu tanpa berbuat apa apa.


sekian.


aku cakap1: pelik betul dunia akhir zaman ni. makin menjadi jadi perangai sekor sekor.
aku cakap2: huh, carut je. takpe, aku carut melalui blog je. kt luar, jarang jarang. hehe. aci lah ye.



bubye pengantin~to~be - take care!

4 comments:

sI tEDI said...

kerja orang 2 bodoh itu!

e.t.t.y said...

itulah. masih geram

Farfar said...

aku dah sign! bagga gila.

e.t.t.y said...

fara - thank darling.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails