:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, June 11, 2010

selamat datang darlingsssss

hello hello


pernah aku terbaca pasal entry di blog tedi tentang ''adakah pasangan membaca blog anda?''

masa tu, jawapan aku tidak.

dia pernah jugak bertanyakan pada aku, apa url blog aku. masa tu, jawapan aku ''eh tak boleh tahu, rahsia''

sebab teringat blog misteri tu pernah dia baca, dia kutuk macam macam pasal blog aku. ah suka hatilah nk taip apa kan. so sejak tu, aku tukar nama blog so that dia takkan baca lagi.

dan aku berblog dengan blog baru tanpa sekatan. aku nk kutuk dia, aku kutuk habis habisan. hahahahahha. eh, mana ada kutuk sangat kan?? kan?? kan??

tapi, segalanya berakhir malam tadi.

pagi tadi, terkejut aku bila baca sms ''erm pandai ek buat cite pasal thaqif n i kt umah jaja''

haaa, apa lagi yg dia maksudkan kalau bukan entry aku malam tadi pasal thaqif datang melaka kan.

terus macam, omggggggggggggggggggggggggggggggg.. tak suke tak suke tak suke.


petang tadi, aku tanya macam mana dia dapat trace blog aku. kalau dah namanya najib mana dia ingat kan. last last dia cakap ''ntah, i tertekan yg kawan u tanya etty rajinnya kau buat semua ni. u jawab, biasalah jobless memang macam ni''

hahaha, itu adalah formspring aku. kt situ memang ada url blog aku. okay fine lah kalau macam tu.

fyi, dia bukan kawan aku dalam fb. setelah mengadd aku, aku masih ignore lagi. cuma aku jadi stalker terhormat dia. nk tau dia buat apa, apa dia tulis kt wall. haha.

so mungkin dia trace melalui formspring yg ada linknya di facebook aku. dan mungkin saudara aku, pakcik, makcik, sepupu aku dapat trace blog ni, dari situ jugak.

dia cakap, aku tak private kan. cessssss. aku rasa aku dah private kan kot aku punya fb. tak boleh jadi ni, aku nk check balik. aku memang berkira pasal facebook ni.


okay, tapi jangan risau lah. aku takkanlah nk tukar url aku lagi dah. biar jelah pengantintobe tu dok situ diam diam.

dan aku takkan kutuk orang dengan sewenang-wenangnya. pada yg buat onar kt aku je, aku kutuk. tapi rasanya, sekali dua je kot aku kutuk orang dalam blog ni. bila dah geram sangat, baru lah kt sini diluahkan, kalau tak pendam sorang sorang je.

dan kepada sedara sedara yg dah baca blog ni, welcome babeh. bila lagi nk tau cerita etty kalau bukan dari sini kan. kita pun jarang jumpa. so rasanya selain fb, blog adalah medium terbaik nk tau perkembangan semasa saudara mara.

dan juga kepada kekasihku siti nur arena antena [eh, aku bukan lesbian lah], selamat datang jua ku ucapkan padamu kekasih [bluwek, nk muntah hijo rasanya]. nk baca, baca senyap senyap eh.

dan jika ada yg terguris hati kerana penulisan ini, aku mohon kemaafan.


selamat membaca karya picisan ini.

2 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha ha
masaklah etty lepas ni!!!

dah ada stalkers!!! ha ha ha ha

buat entry dnegan penuh sifat kewanitaan dan sopansantun supaya bakal emak mertua manalah tahu terbaca tidak merejek.

ekekekekeke

semoga berjaya!

e.t.t.y said...

cisssssss....

ehem, tumpang lalu ye bakal pak, mak mertua ku....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails