:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, July 2, 2010

akhirnya, kini pasti......

hello hello



back to normal as per couples of month ago. arghhhhhhhhhhhh di sebalik kegembiraan, terselit jua kerinduan menjadi penganggur yg professional.

best oooo jadi tauke ladang anggur. tapi tak payah lah korang try. buat habeh boreh omak ekau yooo. nasib baik kerja aku makan balance nasi lemak yg tak habis dijual. daripada buang, baik buang kt perut aku ni kan. tambah aset. *wink

akan mula kan kerja, sedikit hari lagi. kejap lagi, nk berlatih bangun awal. berlatih waklu!! hahahaha.

yelah, dah berapa lama pulak aku asyik bangun lambat kan, tidur penuh nikmat walaupun matahari dah bagi hint, oi bangunlah anak dara, aku dah sinarkan cahaya serta vitamin E ni, buat tak tau pulak.

hati kaudu macam aku, mana reti semua tu. aku cuma mengalah bila mell naik atas katil, gigit kaki aku, tanda lapar. baru aku bangun. selagi dorang senyap, selagi tu lah aku tak bangun.

tapi paling aku rindu adalah, saat saat tengok anak anak membesar lah. aduyai, macam mana lah nanti. korang bayangkan, dah berbulan bulan aku hadap muka dorang 24 jam. adoyai, sedihlah pulak. takpe, takpe. kena kuat. demi mencari sesuap nasik!

paling best, hahahahaha. no more work in KL babesssss. melaka uols melaka! yessss boleh kahwin dah pasni. meneruskan apa yg tertangguh.

hai by, i dah dapat kerja kt melaka ni, nampaknya lepas kahwin nanti, kena duduk melaka lah ye, bukan tampin. yahooooooooooooooooooooooooo!!!

pastu otometik, blog ni baru boleh di katakan my wedding journal. hiks malu aku bila orang memperkatakan ni blog wedding ke blog kucing?? kang kalau cakap pasal kawin, takut korang jemu pulak kan. cakap pasal kucing lah best. pasal kucing lah, aku ramai kawan blogger sekarang ni. oh yea, ada plan nk buat blog baru pasal kahwin sahaja, tanpa cerita kucing. tp maleh aku nk handle dua blog. tengok lah nanti macam mana.

terima kasih, pada readers semua yg sudi menjenguk blog carca marba bubur cha cha ni. biarpun kita tak kenal secara nyata, tp aku sayang korang......



aku cakap1: gembiraaaaaaaaa. bersyukur kerana satu lagi doa aku diperkenankan olehNya. amin.
aku cakap2: setiap kejadian yg Allah tentukan, mesti ada hikmah. cayolah cakap den!

1 comment:

sI tEDI said...

Alhamdulillah,
kat mana kejenye tu. sbg apa?

x de sebut pun :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails